Forum » Pomoč in nasveti » GEFORCE Ti4200(sparkle) NE DELA KO HOČM IGRE ŠPILAT....?????????? prosim za pomoč
GEFORCE Ti4200(sparkle) NE DELA KO HOČM IGRE ŠPILAT....?????????? prosim za pomoč
borut-t ::
JST MAM EN VELK PROBLEM,...
DANS SM KUPU GEFORCE 4 TI4200 OD SPARKLE PA SM VSE KUL INŠTALEROU DRAJVERJE PA TO, PA ŠE NOVE WINSE(FRIŠNE) PA KO HOČM IT U ŠPIL, SM KO KLIKNEM NA IKONO ZA ŠPIL, IN DA BO ZAČELO, MI ZAMRZNE, PA GA MORAM RESETIRAT.....
DEJTE KŠN NASVET, KVA BI BLO NAROBE, K DRGAČ BOM POPIZ.....
LP
DANS SM KUPU GEFORCE 4 TI4200 OD SPARKLE PA SM VSE KUL INŠTALEROU DRAJVERJE PA TO, PA ŠE NOVE WINSE(FRIŠNE) PA KO HOČM IT U ŠPIL, SM KO KLIKNEM NA IKONO ZA ŠPIL, IN DA BO ZAČELO, MI ZAMRZNE, PA GA MORAM RESETIRAT.....
DEJTE KŠN NASVET, KVA BI BLO NAROBE, K DRGAČ BOM POPIZ.....
LP
- zaklenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
jaz imam pa tezave s tvojim postom. Prosim napisi novega, ki bo ustrezal vsajo osnovnim pravilom lepega obnasanja na forumih.
1. Malo manj panicni naslov teme
2. Pisanje z veliki crkami je nadelezno in se smatra za kricanje.
3. Daj nam vec informacij o tvojem sistemu. Ne vemo katero maticno plosco imas, katere windowse, ..
4. Katere drajverje si namestil? Z cdja, z interneta, .. ?
5. Kateri spil? Kaj pravi dxdiag?
...
1. Malo manj panicni naslov teme
2. Pisanje z veliki crkami je nadelezno in se smatra za kricanje.
3. Daj nam vec informacij o tvojem sistemu. Ne vemo katero maticno plosco imas, katere windowse, ..
4. Katere drajverje si namestil? Z cdja, z interneta, .. ?
5. Kateri spil? Kaj pravi dxdiag?
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | rfactor - problem pri zagonuOddelek: Igre | 1130 (999) | vitamincek |
» | Prosim če mi gdo lahko pomaga TOSHIBA GEFORCE FX 5600 go ???? DRIVER ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (938) | dj_zupy |
» | Igre se zatikajoOddelek: Igre | 1542 (1132) | ripmork |
» | Win XP in directx 8.1 -> pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (937) | [-=Jaka=-] |
» | 3D Prophet 2 MX&ColinMrally2Oddelek: Zvok in slika | 2436 (2080) | YiMMi |