Forum » Pomoč in nasveti » Problem
Problem
kanabis ::
Athlon xp 1700+ ,epox 8k7a+ z dvema hd 40 gb in raid0 plus dva diska za backup katera pa izklapljam.
GF2mx400 ,512mb di ram ddr ,WinXP Pro na Fat 32.
Dogaja se mi da se računalnik vsake tolko zaustavi oziroma zelo upočasni nekje od 1 do 5 sekund v tem času pa se diski obračajo ko zmečani. To se mi dogaj tudi pri igranju iger ali pa obdelavi videa. Včasih mi diski tudi ko vse stoji na miru kar naenkrat se začnejo vrtete ali pa ko ima mscreen saver.
Prosim za kak nasvet!
GF2mx400 ,512mb di ram ddr ,WinXP Pro na Fat 32.
Dogaja se mi da se računalnik vsake tolko zaustavi oziroma zelo upočasni nekje od 1 do 5 sekund v tem času pa se diski obračajo ko zmečani. To se mi dogaj tudi pri igranju iger ali pa obdelavi videa. Včasih mi diski tudi ko vse stoji na miru kar naenkrat se začnejo vrtete ali pa ko ima mscreen saver.
Prosim za kak nasvet!
TESKAn ::
Če imaš OknaXP, poglej, če imaš vklopljen kak system restore. Ta zadeva bi znala delat težave, kot jih opisuješ...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | raid 0 setupOddelek: Strojna oprema | 2131 (1594) | GrimReaper |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3329 (2906) | barca |
» | RAID1, bistvena vprasanjaOddelek: Strojna oprema | 3641 (2400) | element |
» | Windows XP: Problem pri zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 2278 (1928) | armyman |
» | Kaj se bolj splaca 2x60Gb v raid ali 1x120Gb?Oddelek: Strojna oprema | 1989 (1630) | matevzm |