Forum » Loža » nakup nove mazde 6
nakup nove mazde 6
T-h-o-r ::
torej, doma smo se nekako odločili kupiti novo mazdo 6 karavana
natančneje mazda šest 2.0 bencinar s TE opremo za 22.880 €
dobiš kar precej opreme, tudi parking senzorje
ima kdo kake večje pripombe čez mazde? kako je z okvarami in podobno?
ali je to dokaj pameten nakup?
natančneje mazda šest 2.0 bencinar s TE opremo za 22.880 €
dobiš kar precej opreme, tudi parking senzorje
ima kdo kake večje pripombe čez mazde? kako je z okvarami in podobno?
ali je to dokaj pameten nakup?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
- spremenilo: T-h-o-r ()
zee ::
Kakšen poseben razlog za nakup prav Mazde? Ponudbe konkurentov ste pregledali?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
smo gledali še honde, ki so kar nekaj dražje, mondeona in insignio
mazdo še vedno delajo na japonskem in se nam zdi glede na vse najbolj ugoden nakup
tudi občutek za volanom je najboljši :)
mazdo še vedno delajo na japonskem in se nam zdi glede na vse najbolj ugoden nakup
tudi občutek za volanom je najboljši :)
Note taken. Tnx.
zee
a lahko kaj pametnega poveš glede mazde? :)
Z Mazdami žal nimam izkušenj, jih pa bom šel sprobat, ko bom kupoval naslednji avto.
zee
DimmniBurek ::
Mi imamo tastaro 6ko, letnik mislim da 2005, motor 2.0 120KM dizel in je naravnost odlična. Zdaj ima 70k km in brez okvar, niti karkoli drugega. prej imeli Fiat Stilo. Kolkr je Mazda odlična, je biu Stilo jaajc...
BTW, parking senzorji so še tanajcenejša stvar. Na mimovrste dobiš za 40EUR ;)
BTW, parking senzorji so še tanajcenejša stvar. Na mimovrste dobiš za 40EUR ;)
There Is No Stronger Drug Than Reality
btree ::
Mzada 6, 2.0 bencin, 220kkm, nobenega problema. Letnik 2004
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: btree ()
boitch ::
Mazda 6 combi, 2.0 CD (105KW), letnik 2007, 105.000km. Super avto! Lep, prostoren, udoben, dobro podvozje...
Servisi (predvsem za dizla z DPF) so kar dragi, nadomestni deli so za evropske avte (v povprečju) tudi cenejši, vendar če kupuješ nov avto in bencinarja te ti dve stvari ne ganeta preveč...
V notranjosti je tu pa tam kakšen čriček, drugače pa nobenih pripomb. Materiali so odlični, marsikatera primerno vzdrževana z 200k Km izgleda "kot nova".
Je pa moj avto še stari model, nove so še kakšno stopničko višje po kvaliteti izdelave. Tankaš, voziš na redne servise in uživaš :)
Servisi (predvsem za dizla z DPF) so kar dragi, nadomestni deli so za evropske avte (v povprečju) tudi cenejši, vendar če kupuješ nov avto in bencinarja te ti dve stvari ne ganeta preveč...
V notranjosti je tu pa tam kakšen čriček, drugače pa nobenih pripomb. Materiali so odlični, marsikatera primerno vzdrževana z 200k Km izgleda "kot nova".
Je pa moj avto še stari model, nove so še kakšno stopničko višje po kvaliteti izdelave. Tankaš, voziš na redne servise in uživaš :)
krho ::
Jest ti povem eno slabost.. Zanič CD pogon v radiu vsaj pri prejšnjem modelu. Pri posnetih CDjih je tako zbirčen, da dela nekje 10% posnetih CDjev. Dočim vsi ti CDji recimo delajo v avtoradiu od Kie in Golfa BP.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Mercier ::
Na prejšnjem modelu so nam prerjaveli blatniki. Stroške je pokrila Mazda. Nek senzor (ki je baje v sedežu) za sprednje airbage ne deluje več in se pogosto posveti lučka. Drugače nimam pripomb.
Probaj peljati 5-ko. Meni je občutek boljši kot pri 6-ki ali 7-ki. Kot da so ga delali zame.
Probaj peljati 5-ko. Meni je občutek boljši kot pri 6-ki ali 7-ki. Kot da so ga delali zame.
jnzavrl ::
Lahko povem da smo do zdaj doma imeli 2 Mazde. 323F in pa Mazda3 (2005). In z nobeno nič problemov. Moram reči da so Mazde danes za moje pojme odlične. In ob vzdrževanju držijo leta in leta..
steev ::
Vozil mazdo 2005 in octavio 2007. Meni se octavia lepše vozi, lepše se sedi, menjalnik boljši. Pomoje je najbolj da sam stestiraš več podobnih avtov pa se odločiš za enega.
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri družinski avto rabljen (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10061 (8215) | videc |
» | Nasvet pri menjavi / nakupu avtomobila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36025 (28726) | IL_DIAVOLO |
» | Nov avto do 20k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22106 (15540) | sass628 |
» | Rabljen karavan (2013+) do 22k€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 38278 (31344) | Superboyy |
» | Nov avto za 25k€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 17467 (12566) | Buggy |