Forum » Strojna oprema » sprememba particije za shranjevanje podatkov!
sprememba particije za shranjevanje podatkov!
davaman ::
LP!
pred kratkim sem si inštalirov windows 7 in sem naredil 2 particiji...na eni bi rad meu sam windowse na drugi pa podatke...mene pa zdaj zanima kk spremenim mesto oz. particijo kam naj mi shranjuje podatke...
hvala za odgovor :)
pred kratkim sem si inštalirov windows 7 in sem naredil 2 particiji...na eni bi rad meu sam windowse na drugi pa podatke...mene pa zdaj zanima kk spremenim mesto oz. particijo kam naj mi shranjuje podatke...
hvala za odgovor :)
zee ::
Programe bos moral v primeru ponovne inštalacije sistema v vsakem primeru nameščati še enkrat.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
solatko ::
Vse programe si instaliraj na C:, za shranjevanje podatkov, pa si poštimaj poti zapisovanja na D:Dokumenti ali pa nastavi avtomatsko varnostno kopiranje podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4412 (3537) | r3dkv1c4 |
» | Novi prenosniki in varnost podatkovOddelek: Programska oprema | 2412 (2156) | solatko |
» | basicscan.com-nezazeljen program, kako odstranitiOddelek: Programska oprema | 1577 (1367) | Tim10 |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3640 (3121) | Malajlo |
» | Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16895 (14814) | noraguta |