Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Windows Live Messenger 2009
Problem z Windows Live Messenger 2009
Twixz ::
Nevem kako naj opišem napako, ampak bom vseeno poskusil.=)
Zdaj sem uporabnik na starejšemu msnju WIndows Messenger, ki ga ima vsak računalnik.
No.
Problem je pa sledeč.
Pred enim mesecom...
Jaz sem se vpisal na novi msn, in tam je bilo vse vredu, potem pa je ena prijateljica moja, ki jo imam dodano na msnju, meni poslala link, pisalo je pa približno takole:
Look at this picture.
http/...(naslova ne vem več.)
Jaz sem seveda ta link, pričakujoč da je kakšna slika, kliknil, ampak to je bil neke vrste virus ali nekaj takega.
Ker ko sem jaz to kliknil, sem se lepo pogovarjal po msnju naprej in čez ene 5 minut je meni zamrznila miška in se nisem mogel izpisat, meni pa je med tem časom začelo odpirati okna(tako kot da bi jaz nekoga kliknil) in pošiljat linke z temi virusi ali nekai, ampak to ne vsem, ampak samo dosegljivim.
Ko je linke poslalo mi je miško odmrznilo in sem se lahko izpisal, ko sem se pa nazai vpisal sem se pa pogovarjal pet minut in znova sem začel avtomatsko pošiljat linke.
To se mi še zdaj dogaja, in res ne vem kaj naj.
Pa še en problem imam.
Če jaz naprimer dodam enega na tem starem msnju, ga na novem sploh ne zazna, in na novem ne morem niti dodajati, niti sprejemati povabil.
To je bil res roman, ampak upam da razumete, če pa ne, pa prosim za vprašanje.
Drugače pa res prosim za pomoč in Lep Pozdrav.
Kobe.=)
Zdaj sem uporabnik na starejšemu msnju WIndows Messenger, ki ga ima vsak računalnik.
No.
Problem je pa sledeč.
Pred enim mesecom...
Jaz sem se vpisal na novi msn, in tam je bilo vse vredu, potem pa je ena prijateljica moja, ki jo imam dodano na msnju, meni poslala link, pisalo je pa približno takole:
Look at this picture.
http/...(naslova ne vem več.)
Jaz sem seveda ta link, pričakujoč da je kakšna slika, kliknil, ampak to je bil neke vrste virus ali nekaj takega.
Ker ko sem jaz to kliknil, sem se lepo pogovarjal po msnju naprej in čez ene 5 minut je meni zamrznila miška in se nisem mogel izpisat, meni pa je med tem časom začelo odpirati okna(tako kot da bi jaz nekoga kliknil) in pošiljat linke z temi virusi ali nekai, ampak to ne vsem, ampak samo dosegljivim.
Ko je linke poslalo mi je miško odmrznilo in sem se lahko izpisal, ko sem se pa nazai vpisal sem se pa pogovarjal pet minut in znova sem začel avtomatsko pošiljat linke.
To se mi še zdaj dogaja, in res ne vem kaj naj.
Pa še en problem imam.
Če jaz naprimer dodam enega na tem starem msnju, ga na novem sploh ne zazna, in na novem ne morem niti dodajati, niti sprejemati povabil.
To je bil res roman, ampak upam da razumete, če pa ne, pa prosim za vprašanje.
Drugače pa res prosim za pomoč in Lep Pozdrav.
Kobe.=)
LeXani ::
Mal poguglej kako odstranit virus. Ko sem imel enako težavo sem formatiral vse skup
Čas prve prijave 04.11.2005
Lonsarg ::
Jao kako eni naivno zlovdate in NAMESTITE viruse, kamor taki programi pelejo, a ni samoumevno, da slik ni treba nalagat?!? Na link se komot klikne ni nič narobe, če pa hoče stran nalaganje kakih stvari pa jasno ne, velja tudi za video, nikoli ničesar nalagat ane.
MSN ni ločena storitev,pač pa del storitve Microsoft Live. Tako da se prijavi na internetu v Microsoft Live in tam maš polno nastvaitev, tudi zamenjavo gesla.
Ta virus moraš seveda odstraniti prej, preden geslo zamenaš, geslo zamenjaš na koncu, čisto za vsak slučaj, če virus poleg širjenja tudi gesla krade.
Za virus odstranit pa probaj najprej uninstall pa vse zbrisat pot program files, pa potem na novo.
MSN ni ločena storitev,pač pa del storitve Microsoft Live. Tako da se prijavi na internetu v Microsoft Live in tam maš polno nastvaitev, tudi zamenjavo gesla.
Ta virus moraš seveda odstraniti prej, preden geslo zamenaš, geslo zamenjaš na koncu, čisto za vsak slučaj, če virus poleg širjenja tudi gesla krade.
Za virus odstranit pa probaj najprej uninstall pa vse zbrisat pot program files, pa potem na novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76396 (17037) | tilinho20 |
» | vdor v hotmailOddelek: Pomoč in nasveti | 1837 (1617) | Ziga Dolhar |
» | MSN virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1195) | particle |
» | virus in MSNOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1031) | Veron |
» | MSNOddelek: Programska oprema | 1690 (1211) | Tutankhamun |