Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire
HTC Desire
dvihtelic ::
ne zavajam nobenega,sam povem kar piše. Itak ima pa vsak svoje mnenje o telefonih, tudi jaz ga imam.
Lonsarg ::
Poleg pinch to zooma funkcije ni še nobene druge iznajdbe, ki bi rabila multitouch. Tak z vidika potrošnika in ne tehno freeka je multitouch=pinch to zoom.
_Dejan_ ::
Poleg pinch to zooma funkcije ni še nobene druge iznajdbe, ki bi rabila multitouch. Tak z vidika potrošnika in ne tehno freeka je multitouch=pinch to zoom.
Tako kot si rekel edina funkcija je pinch to zoom, lahko bi pa izkoristili v primeru multitoucha npr tudi rotiranje slike...
Lahko si ogledate kakšen movie na youtube kjer so testirali "multitouch" in se vidi da za kaj drugega kot pinch to zoom ni uporaben...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Uporabljen ni še nikjer, predem bo kak OS kot je android še kake druge multitouch gestureš uporabljal bo se itak že telefon menal.
irc_car ::
amm a ve kdo kej o temu, da ko pobrišš naložene aplikacije se memorija noče sprostit, dokler ne narediš reseta? baje da dost slabo vibrira, problemi z multitouch, reseteranje. Res sm u dvomih al bi kupu to al ne. Če pogledaš da ma ena motorola milestone, bolši ekran k tale HTC :S
Zgodovina sprememb…
- spremenil: irc_car ()
bajsibajsi ::
A se da to kak drugače naredit, da bi bila ura prikazana na LCD ob zaklenjenem stanju.
Nekateri programi, kot npr. http://www.appbrain.com/app/com.mobitob... ima to med funkcijami.
Jap ta tema ma vse odgovore, kako naštelati eduroam.
http://slo-android.si/forum.html?task=v...
http://slo-android.si/forum.html?task=v...
krentam ::
nameravam telefon kupit..
zanima pa me kako je z zvokom...
ima res stereo zvočnike?
No meni pomembno je da so zvočniki dobri, ker v avtu na avtonosilcu velikokrat med vožnjo namesto radija poslušam muziko iz telefona..na nokiji 5800 je dokaj služil zvočnik, a ker mi je notranja šipca na ekranu počla so na ekranu mrtvi piksli oziroma slike ne kaže..
sicer pa je cena desira malo preveč zasoljena...
pomoje bi če bi bila cena (splošna v akciji) vsaj kakih 50EUR manj veliko bolj zaslužili z prodajo telefonov...
LP
zanima pa me kako je z zvokom...
ima res stereo zvočnike?
No meni pomembno je da so zvočniki dobri, ker v avtu na avtonosilcu velikokrat med vožnjo namesto radija poslušam muziko iz telefona..na nokiji 5800 je dokaj služil zvočnik, a ker mi je notranja šipca na ekranu počla so na ekranu mrtvi piksli oziroma slike ne kaže..
sicer pa je cena desira malo preveč zasoljena...
pomoje bi če bi bila cena (splošna v akciji) vsaj kakih 50EUR manj veliko bolj zaslužili z prodajo telefonov...
LP
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H
potem se mi je model na mobitelu zlagal.... o packi ti mobitelovi
potem se mi je model na mobitelu zlagal.... o packi ti mobitelovi
Mogoče je mislil slušalke...
nop nop...menila sva se kakih 15 minut in rekel mi je da je o stereo zvočnikih na HTC Desire slišal ogromno dobrih pozitivnih mnenj...
hja mnenja pa taka ;)
hja mnenja pa taka ;)
MonkeyHead ::
al pa ni vedo o čem govori.... se zgodi
al pa te je hoto nategnit.... se zgodi
samo da se proda
al pa te je hoto nategnit.... se zgodi
samo da se proda
ja....sem malo katalog poletje gledal...
cene so katastrofalne ....
nokija n97 MINI (ki ni vredna vsaj toliko kot je cena) stane še vedno 320EUR ....tok pa zihr ni vredna...
Hmm kar se tiče ostalih telefonov pa upam da bodo do jeseni kake pocenitve...
ker trenutno kupovat telefon je malo brezveze , ker bo točno ta telefon ki ga kupiš čez en mesec morda kaj znižan..
se mi pa zdi da bi morali za paket Džabest dat več telefonov..
in ne samo tistega gnilega 5530,(edini ki ima ceno dokaj ugodno) kajti mularija vse več gleda na specifikacije telefona in noben praktično nebo kupu nekega jajca ..
ampak kaj hočeš če nimaš izbire..
no za Džabest bi moralo biti vsaj ene 10 telefonov (z malo nižjo ceno) da bi lahko zbiral...ostali paketi pa imajo kar solidne cene, a kaj ko imajo paket 44 ali 77 (govorim o paketih Povezani) take naročnine da dol padeš...
kot kaže bom bil primoran kupit telefon v tujino, ker tukaj je res vse predrago..
Nokio 5800 pa sem vzel iz Nemčije (ter sem jo potem dal odklenit)..
LP
cene so katastrofalne ....
nokija n97 MINI (ki ni vredna vsaj toliko kot je cena) stane še vedno 320EUR ....tok pa zihr ni vredna...
Hmm kar se tiče ostalih telefonov pa upam da bodo do jeseni kake pocenitve...
ker trenutno kupovat telefon je malo brezveze , ker bo točno ta telefon ki ga kupiš čez en mesec morda kaj znižan..
se mi pa zdi da bi morali za paket Džabest dat več telefonov..
in ne samo tistega gnilega 5530,(edini ki ima ceno dokaj ugodno) kajti mularija vse več gleda na specifikacije telefona in noben praktično nebo kupu nekega jajca ..
ampak kaj hočeš če nimaš izbire..
no za Džabest bi moralo biti vsaj ene 10 telefonov (z malo nižjo ceno) da bi lahko zbiral...ostali paketi pa imajo kar solidne cene, a kaj ko imajo paket 44 ali 77 (govorim o paketih Povezani) take naročnine da dol padeš...
kot kaže bom bil primoran kupit telefon v tujino, ker tukaj je res vse predrago..
Nokio 5800 pa sem vzel iz Nemčije (ter sem jo potem dal odklenit)..
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krentam ()
saj pri đabestu lahko kupiš vse telefona samo plačaš ceno splošne akcije kot sem jo jaz za desire, pač slovenci radi pri vsem nabijamo cene
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MonkeyHead ()
MonkeyHead ..čisto tipično slovensko...se nebi čudl, ko gledam na nemški televiziji reklamo ko prodajajo Omnio 2 za 199 (pri nekem paketu za mularijo) ..
Pol pa se idi ti kregat proti mobitelu zakaj nimajo več poceni telefonov v đabestu. Pa kolko se še jaz spomnim je nemcev 85 miljonov, nas pa 2 miljona mogoče tudi tu neka razlika.
se ne splača ker bom kupil telefon v Italiji ali kje drugje..
Spock83 ::
Po parih mesecih uporabe. To je to. Do sedaj še nikoli mi noben telefon/dlančnik ni bil uporaben kot HTC Desire. (Še posebej v navezi s povezavo na internet).
Edit: Kako nastavim SIP, da kličem po normalni tarifi (preko Wifi). Seveda kot SIP operater bi bil Mobitel.
Edit: Kako nastavim SIP, da kličem po normalni tarifi (preko Wifi). Seveda kot SIP operater bi bil Mobitel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
RuN ::
Kaj budilka (original naložena) ne dela, če je Desire ugašnjen.
Nikakor mi ne rata usposobit budilko ob čist "off" ugašnjenem telefonu.
Nikakor mi ne rata usposobit budilko ob čist "off" ugašnjenem telefonu.
Andre ::
Ti tudi nebo. Žal. Če želiš malo privarčevat na energiji čez noč je najboljši način airplane mode.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Andre ()
slatncan ::
OFF:dobro pa ka ste res tak vpaleni na to baterijo da šparate?se pa ni več neke recesije...meni ob normalni/malo bolj obremenjeni uporabi zdrži do 2 dni po 1 tednu uporabe in parih polnjenjih...na začetku je res bla kriza, zaj se je pa pobolšalo...sicer pa...kdo še sploh ugaša telefon?
ON: že ma do kake friške info glede uradnih updejtov na 2.2?dans sm presnel nek update prek OTA in že mislo da bo kaj, pa nič :D
ON: že ma do kake friške info glede uradnih updejtov na 2.2?dans sm presnel nek update prek OTA in že mislo da bo kaj, pa nič :D
jeanmike ::
napiši kakšno verzijo si pobral, k meni ne najde nič. jst imam 1.21.405.2, kar se mi zdi da je zadnja različica...al se motim?
to so rekli pred dvemi tedni :P upam samo da ne bo tako kot s Hero-tom
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jeanmike ()
2.2 baje čez dva tedna.
2.2 ne bo čez dva tedna...
Uradna izjava HTC-ja je da bo v tretji četrtini letošnjega leta...
V dveh tednih pride 2.1 update za HTC Hero...
martincek1 ::
2.2 baje čez dva tedna.
2.2 ne bo čez dva tedna...
Uradna izjava HTC-ja je da bo v tretji četrtini letošnjega leta...
V dveh tednih pride 2.1 update za HTC Hero...
Ubistvu se Q3 začne čez 1 teden, tako da je čisto možno ;)
Danes sem na simobilovem centru malo stestiral Desire in mi je res noro všeč. Edina slaba stvar - testiral sem ga kar kakšno uro - je bila mogoče zadnja stran telefona, ki daje vtis, da je pod pokrovom prazen prostor in ni ravno najboljši občutek.
martincek1 je izjavil:
Danes sem na simobilovem centru malo stestiral Desire in mi je res noro všeč. Edina slaba stvar - testiral sem ga kar kakšno uro - je bila mogoče zadnja stran telefona, ki daje vtis, da je pod pokrovom prazen prostor in ni ravno najboljši občutek.
Hm pri mojem jaz nimam takega občutka... Je možno da telefon ni imel notri baterije in se je napajal preko adapterja?
krho ::
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
da se samo to je isto kot bi imel telefon v predalu :S Pri normalni uporabi več kot dva dneva zdrži kar težko
~1h pogovorov, ene 10smsjev, pa 15min wifija
Zakaj pa ne bi, če telefona ne uporablaš tudi live walpaper nič ne porabi:) jaz sem bil 2 dni na smučanju v tujini, pa torej ni bil internet vkloplen in je v dveh dneh padlo na 80%, Motorola Milestone, torej se da 10 dni z temi tleefoni, samo pač ne uporablaš:)
batrija pridobi na avtonomiji dosti z večimi polnjenji...sm pa opzao en problem oz niti ne problem ampak motečo zadevo...včasih se mi zgodi da ko fon čez noč polnim in ga jutr izklopim, opazim v recimo 1 uri padec baterije za 10% čeprav je telefon v standby...če telefon ugasnem in prižgem je zadeva pote normalna...nism še pa pogruntal ka bi blo :D
RuN ::
To sem tudi jaz opazo. Ne zmeraj včasih kar v eni uri res pade po 10% in več. Pa nisem nič delal na njem.
psychoshorty ::
Isti fenomen sem opazil jaz. Nazadnje, ko sem telefon dal iz polnjenja in samo sprejel klic v dolzini malo manj kot ene minute. :) Ni mi jasno, zakaj se to dogaja. :)
@kmetek: Nimam live wp. Nastavljam tiste iz skupine HTC
bajsibajsi ::
O tistem 10% energijsem "bugu" so pisali na veliko na XDA forumu. Ne spomnim pa se ali je slo za dejanski bug, okvaro.. ali kaj tretjega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18093 (11503) | Scaramouche |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30762 (19120) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30687 (24850) | leiito |
» | HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23786 (15615) | CaqKa |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17161 (11970) | cucolino |