Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire
HTC Desire
kihc ::
No, sem dobu zadevco, Debitelovi imajo tud Mobitelova widgeta na namizju ob vklopu.
Prvi vtisi so špica, me pa moti da je telefon diskriminatoren do levičarjev - če ga dam v vodoravno lego z navigacijskimi gumbi na levi strani, se slika sploh ne obrne???
Prvi vtisi so špica, me pa moti da je telefon diskriminatoren do levičarjev - če ga dam v vodoravno lego z navigacijskimi gumbi na levi strani, se slika sploh ne obrne???
x
urosh ::
se ti ne zdi, da je v bistvu vseeno kako je obrnjen? tipkovnica bi tako ali tako bila ista - ali imate/jo levičarji zrcaljeno?
martincek1 ::
@urosh ti pa si za luno
Primi Desire(če ga nimaš, si zamišljaj) v landscape modu z levo roko in z trackpadom zajemi sliko.
@kihc: Baje da obstajajo Custom Romi, kjer je vmogočena tudi ta opcija, vendar kaj bolj v detajle nisem šel. Malo pobrskaj, mogoče dobiš kaj uporabnega. ;)
Primi Desire(če ga nimaš, si zamišljaj) v landscape modu z levo roko in z trackpadom zajemi sliko.
@kihc: Baje da obstajajo Custom Romi, kjer je vmogočena tudi ta opcija, vendar kaj bolj v detajle nisem šel. Malo pobrskaj, mogoče dobiš kaj uporabnega. ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()
krentam ::
sam tudi nameravam kupiti enega od htc-jev ...in sicer me mika tale in legend....se še odločam..katerega priporočate, oziroma če mi en lahko napiše kake pluse ki jih desire ima medtem ko jih legend nima.
HVALA in LP
HVALA in LP
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H
_Dejan_ ::
Spet imam vprašanje.
Zakaj se telefon ne poveže z računalnikon, če ga priklopim preko usb kabla. V windows 7 mobile device center mi napiše "not connected". Ko potegnem z neta htc-jev software za sinhronizacijo računalnika s telefonom mi prav tako napiše, da telefon "ni povezan". Me zanima, če je kakšna funkcija na telefonu, ki jo je potrebno prej nastavit!? Uporabljam pa usb kabel, ki je del polnilca. Omenim naj še, da se telefon drugače normalno polni prek njega, vendar nikakor ne uspem priti v področje mobilnika in njegove sd kartice. Z ostalimi telefoni do sedaj nisem imel nikdar nobenega problema.
mobile device center ne bo delal.
Imeti moraš HTC Sync program. Brez programa lahko dostopaš samo do podatkov na SD kartici tako da ko vklopiš USB te vpraša kak način hočeš in izbereš storage ali nekaj podobnega. Tako se telefon obnaša kot navaden USB disk in niso potrebni nobeni driverji.
Uporabljaš original USB kabel? Če ni original je možno da ni sync kabel in ti bo samo polnil ne bo pa možno prenašati podatkov z njim...
Kar se tiče Win 7 in nedelovanja... Sam imam Windows 7 Ultimate x64 in HTC Sync normalno dela(Original iz SD kartice in zadnji mislim da je .33 iz uradne strani)...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
LuGi ::
Offtopic:
Kupim HTC Desire. Ponudim najvec 300 EUR.
Haha..Mali Oglasi..Optimist!
P.S: Ni moj oglas
Kupim HTC Desire. Ponudim najvec 300 EUR.
Haha..Mali Oglasi..Optimist!
P.S: Ni moj oglas
@kmetek: stvari, ki jih sam naložiš na telefon, naprimer glasbene datoteke, GPS karte, itd..
@LuGi: Bo mogu še 100EUR dodat :)
Bananovec ::
martincek1 je izjavil:
@kmetek: stvari, ki jih sam naložiš na telefon, naprimer glasbene datoteke, GPS karte, itd..
Misliš rečti 200€?
Za 300 si lahko kupi gameboy pa se igra. Pa še nekaj denarja mu bo ostalo.
martincek1 je izjavil:
Misliš rečti 200€?
Za 300 si lahko kupi gameboy pa se igra. Pa še nekaj denarja mu bo ostalo.
Ne. Mislim rečt 100 :) Za 400€ dobiš nov HTC Desire, praktično z Mobitelove/Simobilove police :)
Onlyx ::
Koliko ti pa kaj RSS osveževanje na 3 ure pobere kaj mobilnega interneta (zakupljeno imam 1 GIGA)?
Lonsarg ::
Približno 0. Lahko pa zmeriš, če te točno zanima. Jest delam vsega boga, pa me pride okoli 600MB mesečno, to vključuje par youtube videov in kar nekaj browsanja, pa 24/7 IM in še ene par sihronizacij.
MonkeyHead ::
nevem kaj vas to straši kolko porabiš ma mobitel svojo foro kak to preverjat :D
keri ma pri mobitelu naročnino npr. jaz đabestlepo tu pa tam lepo napišem sporočilo na 1919 poraba k
in ti prletijo nazaj 4 sms-i pa ti not vse lepo piše
keri ma pri mobitelu naročnino npr. jaz đabestlepo tu pa tam lepo napišem sporočilo na 1919 poraba k
Ali se pa zastonj vklopi storitev, ko te pri 90% proabljene katerekoli stvari(SMSi, podatki, klici,..) obvestijo, viola stvar rešena.
al pa to ja (ta 1919 je tudi zastonj 1 sms ti pač samo zaračunajo oz. odbijejo od zakupljenega)
Eni iz muhe naredijo slona pri takih stvareh :P
Eni iz muhe naredijo slona pri takih stvareh :P
Bias ::
MonkeyHead je izjavil:
Men ne pokaže podatka koliko prenešenih podatkov iz neta imam?! (Mobitel ponudnik)
teoo ::
3g watchdog je lušna zadeva za spremljanje porabe.. si lahko nastaviš limit, pa ti kaže kje si procentualno. potem imaš pe še log za dnevno, tedensko, mesečno porabo
Kako moraš imeti nastavljeno syncanje v aplikacijah, da ti potem syncall gumb normalno deluje? a mora biti na manual ali auto?
pa ima kdo izkušnjo koliko podatkov gre v enem mesecu pri približno normalni uporabi? 1Gb?
Kako moraš imeti nastavljeno syncanje v aplikacijah, da ti potem syncall gumb normalno deluje? a mora biti na manual ali auto?
pa ima kdo izkušnjo koliko podatkov gre v enem mesecu pri približno normalni uporabi? 1Gb?
defying gravity
MonkeyHead je izjavil:
Men ne pokaže podatka koliko prenešenih podatkov iz neta imam?! (Mobitel ponudnik)
ne piše ti kolko imaš prenesenih ampak od zakupljenih (đabest) 1024mb jih še imaš na razoplago xxx v nekem takem smislu napiše. Jaz tega sploh več ne gledim ker nikoli teg 1024 z desire fonom ne ponucam
Odvisno kaj je zate normalna uporaba. Zame je 100Mb kar premalo, s tem da trenutno uporabljam Nokio 5800. V primeru, da uzamem Desire bom verjetno vzel tudi 1gb paket, ker moram sedaj zelo paziti, kaj odpiram.
Za primer: Pri 100Mb podatkov na mesec lahko na en dan porabiš 3,3Mb. To pomeni, da boš moral pri kakršnem koli brskanju po internetu izklopiti flash podporo in druge bombončke. Če pa boš šel na youtube, boš porabil tam okoli 30% mesečnega limita :) Če ti normalna uporaba predstavlja čekiranje maila in FB, potem je 100Mb čez glavo.
Za primer: Pri 100Mb podatkov na mesec lahko na en dan porabiš 3,3Mb. To pomeni, da boš moral pri kakršnem koli brskanju po internetu izklopiti flash podporo in druge bombončke. Če pa boš šel na youtube, boš porabil tam okoli 30% mesečnega limita :) Če ti normalna uporaba predstavlja čekiranje maila in FB, potem je 100Mb čez glavo.
ekseR ::
Ali se pa zastonj vklopi storitev, ko te pri 90% proabljene katerekoli stvari(SMSi, podatki, klici,..) obvestijo, viola stvar rešena.
S katero funkcijo to narediš?
i7 920 d0@4,2GHz | Gigabyte EX58-UD3R | Mushkin <m HP 1600MHz 6GB |
Sapphire HD5850@994/1275 | Corsair TX650W | Samsung spinpoint F3 1TB |
Hitachi T7K250 160GB | GMC J-1 | 3D Mark Vantage P20311 3DMarks
Sapphire HD5850@994/1275 | Corsair TX650W | Samsung spinpoint F3 1TB |
Hitachi T7K250 160GB | GMC J-1 | 3D Mark Vantage P20311 3DMarks
Za gledat porabo greš samo v browser v mobitelu in vtipkaš planet.mobitel.si.
Tista funkcija, ko te opozori pri 90% porablene katerekoli količine je pa tole:
http://www.mobitel.si/storitve/monitor-...
Res težko pogooglat... Greš na mobitelovo stran pod storitve in maš celga boga tm pa prebereš.
Tista funkcija, ko te opozori pri 90% porablene katerekoli količine je pa tole:
http://www.mobitel.si/storitve/monitor-...
Res težko pogooglat... Greš na mobitelovo stran pod storitve in maš celga boga tm pa prebereš.
mogoče obstaja kakšna dobra free aplikacija, ki bi mi omogočila, da nastavim kateri programi se mi zaženejo ob vklopu telefona. ker sedaj se mi naložijo tudi nekateri, ki sem jih na novo naložil, pa jih ob vklopu nikakor ne potrebujem. + menda se ti nekoliko podaljša tudi čas.
Ne vem sicer kakšen posebne si, da kar naprej prižigaš mobitel. 99.9% ljudi tega ne počne. Ampak dobro, ena taka aplikacija je autostarts. Je kar fajn zadeva, ne upravlja samo z samodejnim zaganjanjem ob ob prižigu, ampak tudi ob kakih drugih triger eventih, se mi pa zdi da rabiš root za to, ker je to pač igranje z system fili.
sn0wball ::
mogoče obstaja kakšna dobra free aplikacija, ki bi mi omogočila, da nastavim kateri programi se mi zaženejo ob vklopu telefona. ker sedaj se mi naložijo tudi nekateri, ki sem jih na novo naložil, pa jih ob vklopu nikakor ne potrebujem. + menda se ti nekoliko podaljša tudi čas.
zakaj si to ne nastaviš v nastavitvah vsake aplikacije posebej?
kmetek ::
Danes sem se malo igral z Desire-om......zgleda to ni zame ali pa jaz nisem tip uporabnika za touchscreene.
Ekran super, vse ok, samo to ni zame. Zgleda sem bolj klasičen uporabnik.
Pred 2 leti sem isto imel avanturo z N95 8GB, prodal po enem tednu.
Interesenti, ponudbe na ZS.....
Bom verjetno ostal na W800i ali vzel E52. Še najraje vidim, da nekdo ponudi novo, zamenjava + doplačilo.
Ekran super, vse ok, samo to ni zame. Zgleda sem bolj klasičen uporabnik.
Pred 2 leti sem isto imel avanturo z N95 8GB, prodal po enem tednu.
Interesenti, ponudbe na ZS.....
Bom verjetno ostal na W800i ali vzel E52. Še najraje vidim, da nekdo ponudi novo, zamenjava + doplačilo.
zakaj si to ne nastaviš v nastavitvah vsake aplikacije posebej?
Kje se pa to nastavi. V nastavivah aplikacij ne najdem nobene take funkcije.
če aplikacija se sama zažene ob prižigu, a nima v nastavitvah možnosti(razen, če je to edina dejavnost aplikacije, da v ozadju nekaj počne, potem jasno ne rabi take nastavitve), da to izklopiš, ne vem kaj se še ukvarjaš, uninstaliraj aplikacijo in jo oceni z 0 zvezdic na marketu FTW.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
bosstjan ::
Ena stvar me zanima glede tega "Smart Packa For HTC Desire" - če je že kdo to naročil, in če se da to naročit v Slovenijo? Med informacijami o dostavi, ki so na voljo na njihovi strani, Slovenija namreč ni omenjena:(
bosstjan ::
Roadkill ::
Katero stran najrajše uporabljate za priporočila za nove aplikacije na marketu?
Zaželjeno je, da uporablja QR barkode...
Zaželjeno je, da uporablja QR barkode...
Ü
Jaz google:) Predvsem pa ne iščem kar tko aplikacije, ampak se zmislim, da hočem neko funkcionalnost in grem googlat, kje je najbolši app, ki to opravla. Obratna smer nima smisla, da namreč gledaš aplikacije in prebiraš, kire bi ti ble zanimive.
pomoje ::
Evo, sem danes naročil "smart pack za HTC Desire" - na ebayu sem našel tole:
http://cgi.ebay.de/KFZ-Halterung-HALTER...
Cena 9.95, pošljejo iz Honkonga gratis označeno kot darilo (yeah right)...
Bom poročal ko (če) dobim, kako se obnese.
Oni smart pack zgoraj naj pa kar jodlarjem prodajajo, če ne mislijo v SLovenijo pošiljat...
Oni smart pack zgoraj naj pa kar jodlarjem prodajajo, če ne mislijo v SLovenijo pošiljat...
psytoma ::
Pisal sem na mobitel glede radarske slike padavin na planetu in na ARSU in tole so odgovorili:
Pozdravljeni,
odgovarjam vam iz Centra za pomoč naročnikom.
Vaše sporočilo sem posredovala sodelavcem iz Oddelka Tehničnih informacij. Povedali so mi, da je hrošč v operacijskem sistemu tega mobitela, zato ne podpira animirane GIF-datotek. Zaenkrat rešitve tega hrošča ni. Za podrobnejše informacije se lahko obrnete tudi na uradnega uvoznika: AIMHIGH plus, d. o. o. , 01 513 95 55.
Pozdravljeni,
Vaše sporočilo sem posredovala sodelavcem iz Oddelka Tehničnih informacij. Povedali so mi, da je hrošč v operacijskem sistemu tega mobitela, zato ne podpira animirane GIF-datotek. Zaenkrat rešitve tega hrošča ni. Za podrobnejše informacije se lahko obrnete tudi na uradnega uvoznika: AIMHIGH plus, d. o. o. , 01 513 95 55.
met ::
Pisal sem na mobitel glede radarske slike padavin na planetu in na ARSU in tole so odgovorili:
Pozdravljeni,
prikazovanje animiranih gifov naj bi bilo omogočeno z androidom 2.2 froyo
http://code.google.com/p/android/issues...
kmetek ::
Evo, sem danes naročil "smart pack za HTC Desire" - na ebayu sem našel tole:
Kaj pa folijo boš vzel katero?
Lastniki Desire-ov imate nov FOTA(1.21.405.2) ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18107 (11517) | Scaramouche |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30762 (19120) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30694 (24857) | leiito |
» | HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23789 (15618) | CaqKa |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17162 (11971) | cucolino |