Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi

sci3nc3 ::
V Loži že ves mesec opažam temo z naslovom "Ženske". In ni prvič, da se je na tem forumu pojavila kakšna tema povezana z ženskami in odnosi z njimi.
Nekateri forumi (če ne kar večina) imajo razdelek, kjer se odvijajo debate okoli spolov in medsebojnih odnosov. Morda bi bilo dobro tudi na Slo-tech imeti kaj podobnega?
Večina uporabnikov na tem forumu je inženirjev, IT-jevcev, programerjev... skratka, populacija, ki z odnosi nima nekih izkušenj. En tak razdelek bi bil kar obiskan.
Nekateri forumi (če ne kar večina) imajo razdelek, kjer se odvijajo debate okoli spolov in medsebojnih odnosov. Morda bi bilo dobro tudi na Slo-tech imeti kaj podobnega?
Večina uporabnikov na tem forumu je inženirjev, IT-jevcev, programerjev... skratka, populacija, ki z odnosi nima nekih izkušenj. En tak razdelek bi bil kar obiskan.

LiquidAI ::
Zuckerbergova Meta donirala $1M Trumpovemu inavguracijskemu skladu
Menda sta tudi kramljala v Mar-a-Lago.
Trump je bil v reviji Time razglašen za osebnost leta 2024.
Menda sta tudi kramljala v Mar-a-Lago.
Trump je bil v reviji Time razglašen za osebnost leta 2024.
65001

kajtimara ::
Ne vem kako je zgornji prispevek povezan z naslovom?
Torej.
Ko se naredi iskanje IŠČI naj bodo rezultati razvrščeni po datumu zadnjega prispevka. Najbolje od najnovejšega k najstarejšem.
Torej.
Ko se naredi iskanje IŠČI naj bodo rezultati razvrščeni po datumu zadnjega prispevka. Najbolje od najnovejšega k najstarejšem.

Ijus ::
p***a vi boste tud doktorirali iz tega 50 let starega foruma
dajte narest nov forum a ne?
prispevke donacije subvencije reklame gate čez glavo pa gasa!
dajte narest nov forum a ne?
prispevke donacije subvencije reklame gate čez glavo pa gasa!

soundcloud.com/rising-night-wave ... moja elektronska glasba
deviantart.com/ijus-666 ... moje AI generirane slike
deviantart.com/ijus-666 ... moje AI generirane slike

HrščPščvnk ::
Prvi slovenski oskar.
https://www.oscars.org/sci-tech/ceremon...
https://www.dnevnik.si/kultura/film/jer...
TECHNICAL ACHIEVEMENT AWARDS (ACADEMY CERTIFICATES)
To Essex Edwards, James Jacobs, Jernej Barbic, Crawford Doran and Andrew van Straten for the design and development of Ziva VFX.
Ziva VFX is a system for constructing and simulating muscles, fat, fascia, and skin for digital characters. An artist-friendly interface that emphasizes easily understood physical metaphors, coupled with a robust, physically accurate solver, has enabled a broad range of studios to bring visually rich creatures to life.
https://www.oscars.org/sci-tech/ceremon...
Jerneju Barbiču kot prvemu Slovencu oskar za znanstvene in tehnične dosežke!
Ameriška filmska akademija je v torek zvečer podelila 14 oskarjev za znanstvene in tehnične dosežke na področju filma. Med 37 dobitniki je tudi Slovenec Jernej Barbič, ki živi in dela v Los Angelesu. Kot je izpostavil Barbič, je to prvi slovenski oskar v zgodovini podeljevanja nagrad.
https://www.dnevnik.si/kultura/film/jer...
Hrošč Puščavnik, ogrožena živalska vrsta iz Tivolija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HrščPščvnk ()

-Nevsky- ::
Ali bi bilo možno v nastavitve poleg možnosti za ne prikazovanje podpisov dodati tudi možnost, da se ne prikazuje citatov. Sam imam s tem še poseben problem: sem namreč slaboviden in stran povečini poslušam preko sintetizatorja govora, ki pač prebere vse po vrsti. Tu pa se z citati zaplete. Isti poste se tekom debate ponavljajo skoraj v neskončnost. In tu ne gre za kratke citate ampak za celotne poste, ki so včasih precej dolgi. Ko tekom komentarjev dvajsetič slišiš "nekdo pač je danes ob xx:xx:xx izjavil:" čemur sledi post, ki ga znam skoraj že na pamet, me vse mine...

MrStein ::
Na živce gredo vsem. Je bilo že predlagano.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

-Nevsky- ::
Ja, se zavedam, da je to bilo že kar nekajkrat predlagano. V bistvu sem tudi sam, tekom svojega25 letnega članstva to že kar nekajkrat predlagal, a Slo-Tech ostaja to kar je, trdno zasidran v svoji nespremenljivosti...

Okapi ::
Včasih - v začetku forumov, iz časov pred www - je bilo eno od osnovnih pravil, da nikoli ne citiraš celotnega prejšnega sporočila, ampak pobrišeš vse nepotrebne dele in ohraniš samo stavek ali dva, toliko da se ve, na kaj odgovarjaš. Deloma zaradi preglednosti in deloma zato, ker je bil prenos podatkov počasen (in drag).
Ampak potem je e-pismenost šla počasi k vragu.
Ampak potem je e-pismenost šla počasi k vragu.

CaqKa ::
Jaz bi predlagal, da bi uvedli pregled besedila novice z nečim kar bo popravilo najbolj očitne napake. Ali je to AI ali pa nekaj kot je Besana...
Zelo fino bi bilo, da se očitne napake kot je manjko kakšn črke, ali pa morebti zatipk, ko ena črk apobegne v novob esedo ali avtomatsko popravi, ali pa s predlogom opozori avtorja pred objavo.
Zelo fino bi bilo, da se očitne napake kot je manjko kakšn črke, ali pa morebti zatipk, ko ena črk apobegne v novob esedo ali avtomatsko popravi, ali pa s predlogom opozori avtorja pred objavo.

A nima že vsak browser vgrajen spelčekr?
Če kopiram, tvoj zapis tule v vnosno polje, mi lepo podčrta večino, če ne vseh napak.
Če kopiram, tvoj zapis tule v vnosno polje, mi lepo podčrta večino, če ne vseh napak.
Motiti se je človeško.

delavec44 ::
Bolj bi bil primeren kakšen checker prepovedanih besed. Da ne more vsak trol zmerjati drugih z retardi in omejenci. Trenutno izgleda raje modi izvajajo brisanje kot preventivo.

Okapi ::
Jaz že desetletja pogrešam twit filter. Za mladino, ki ne ve, kaj je to:
In the pre-internet, PC Bulletin Board days, a lot of the newsreader/email packages had a feature that I was always fond of. The idea was that you could identify people whose postings annoyed you so consistently that you NEVER WANTED TO SEE WHAT THEY WROTE again. You simply added them to a list, and the software conveniently hid (or maybe even deleted) the messages they sent out.
In a burst of marketing genius most of the packages called this feature a TwitFilter.

Rias Gremory ::
In the pre-internet, PC Bulletin Board days, a lot of the newsreader/email packages had a feature that I was always fond of. The idea was that you could identify people whose postings annoyed you so consistently that you NEVER WANTED TO SEE WHAT THEY WROTE again. You simply added them to a list, and the software conveniently hid (or maybe even deleted) the messages they sent out.
In a burst of marketing genius most of the packages called this feature a TwitFilter.
https://greasyfork.org/en/scripts/41077...
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

A ni Jype že nekaj takega napisal?
Motiti se je človeško.

CaqKa ::

kimmich ::
Predlagam, da bi lahko v določeni temi lahko pogledal komentarje samo enega uporabnika.
Lp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kimmich ()

tomlin ::
Rias Gremory je izjavil:
https://greasyfork.org/en/scripts/41077...
Ne vem, a tole še dela, ali pa ne znam uporabljati?
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman

Rias Gremory ::
Kaj pa ne dela?
Preveri, da je Violentmonkey oz. addon za JS skripte omogočen ter da si skripto naložil, ki mora biti tudi omogočena.
Preveri, da je Violentmonkey oz. addon za JS skripte omogočen ter da si skripto naložil, ki mora biti tudi omogočena.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,

tomlin ::
ga mam omogočenga, ampak ne vem a je to tudi za pc
slotech bloker je tudi omogočen
kako naj si torej blokiram kakšnega tipa?
slotech bloker je tudi omogočen
kako naj si torej blokiram kakšnega tipa?
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 561951 (10827) | delavec44 |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 42706 (35051) | Mavrik |