Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
iso2000 ::
Evo sem tole že v eno drugo temo napisal, pa sem bil preusmerjen v pravo temo. Moj predlog se tiče malih oglasov in sicer: Kaj če bi dodali pod male oglase možnost, da drugi dodajamo linke do spletnih trgovin, kjer ima nov artikel podobno ceno. Tako bi lahko na lep, kulturen in eleganten način pokazali vrednost izdelka, brez komentarjev v stilu "Ti si f*k*en, kakšna cena!" itd...
LP
LP
OwcA ::
iso2000: tako povezavo lahko pošlješ kateremo koli izmed moderatorjev Malih oglasov in bodo oni pridali ustrezno opozorilo ali kako drugače ukrepali.
Tako dobiš namesto besnega uporabnika hvaležnega moderatorja, mar ni to bolj egronomično?
Tako dobiš namesto besnega uporabnika hvaležnega moderatorja, mar ni to bolj egronomično?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Myth ::
En predlog.
Ker je tema Vse o LCD od A do Ž že tak natrpana, priporočam, da daste sticky temo takoj ko prides v oddelek Kaj kupiti : Slo-Tech priporoča in bi vanjo bili v enem postu napisano katere LCD-je priporoča(mo) skupnost Slo-Tech populacije z LCD-ji. Lahko pa izbolšate in priporočate tudi diske/grafične/cpu, etc...
Kaj mislite?
Ker je tema Vse o LCD od A do Ž že tak natrpana, priporočam, da daste sticky temo takoj ko prides v oddelek Kaj kupiti : Slo-Tech priporoča in bi vanjo bili v enem postu napisano katere LCD-je priporoča(mo) skupnost Slo-Tech populacije z LCD-ji. Lahko pa izbolšate in priporočate tudi diske/grafične/cpu, etc...
Kaj mislite?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Tilen ::
Prišlo bi do razhajanj. Ne moreš nekaj generalno priporočit. Zelo lepo bi bilo, ce bi se dalo nekaj priporocit tako, da bi bilo vsem po godu. Ampak saj veš...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
overlord_tm ::
Kaj če bi v temi kaj kupti nardil kake lepljivce v tem stilu: Računalnik za 100 000 sit, računalnik za 150 000 sit, računalnik za 200 000 sit in pa ultimete gamming comp za velik gnarja ?
IN bi vsak dan spreminjali komponente, kot se spreminjajo cene? ZELO pametno.
overlord_tm ::
ne, recimo enkrat na mesec
Bol, kot pa 10x na dan odgovorit na post ker računalnik nej kup
IN bi vsak dan spreminjali komponente, kot se spreminjajo cene? ZELO pametno.
Bol, kot pa 10x na dan odgovorit na post ker računalnik nej kup
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: overlord_tm ()
ne, recimo enkrat na mesec
Itak bo tisti en, ki misli zapravit 200k +/- 10% odprl novo temo. V praxi neizvedljivo saj se le bojimo za svoj denar.
Itak bo tisti en, ki misli zapravit 200k +/- 10% odprl novo temo. V praxi neizvedljivo saj se le bojimo za svoj denar.
NIsem tak mislil, saj pa bi zravn napisali recimo Samsung S913N - primeren za to in to , cena taksna... , nasledni model - primeren za to in to.. cena drugacna...
Nisem mislil kaj je enemu všeč, ampak kaj je vsem po godu
Nisem mislil kaj je enemu všeč, ampak kaj je vsem po godu
IN pol mislis da bo en, ki misli dat ven 100k+ sal raj brat 3 strani neke "stare" teme kot pa odprl novo in mogoce zvedel kaj novega?
flipflop ::
In po kakem testu bi to priporočal? Bi sploh bili kaki pravi testi, al bi to kr tak predlagal? Ker potem bi vsak predlagal kaj drugega. Sploh pa je oddelek Kaj kupiti namenjen debatiranju o tem kaj se splača kupiti.
Dman ::
ČISTO NOVA PREDLOGA (morda ni, ampak ne bom bral vseh 20 strani teme):
- izboljšati nastavitve z uporabo polj, ki se odkljukajo in se po opravljnjem kljukanju pritisne gumb shrani - sedanji sistem se mi zdi preveč okoren, ko moraš za vsako spremembo počakati na novo naložitev strani (mislim, da ima mobisux to bolje urejeno)
- dodati možnost, da vsakdo znotraj določenega oddelka foruma kot temo doda svojo anketo, ki se lahko razvije z debato, kot navadna tema (kot ima lokitorrent forum)
+ vprašanje: kako dodaš svoj avatar? Ne me popljuvat, pač ne najdem. V nastavitvah najdem le možnsot, da se avatarje v forumih vidi ali ne vidi.
- izboljšati nastavitve z uporabo polj, ki se odkljukajo in se po opravljnjem kljukanju pritisne gumb shrani - sedanji sistem se mi zdi preveč okoren, ko moraš za vsako spremembo počakati na novo naložitev strani (mislim, da ima mobisux to bolje urejeno)
- dodati možnost, da vsakdo znotraj določenega oddelka foruma kot temo doda svojo anketo, ki se lahko razvije z debato, kot navadna tema (kot ima lokitorrent forum)
+ vprašanje: kako dodaš svoj avatar? Ne me popljuvat, pač ne najdem. V nastavitvah najdem le možnsot, da se avatarje v forumih vidi ali ne vidi.
Tako je tudi prav, IMo. Nocem gledat vsek teh kričečih barv v avatarjih.
CaqKa ::
to da bi z stikcijem rešil stalna vprašanja je nesmiselno. to lahko povem na podlagi izkušenj iz oddelka zvok in slika. imamo sticky "kateri divx predvajalnik naj kupim" pa se še vseeno naje polno novih tem.
njok ::
Sem že enkrat predlagal v komentarjih na novice.
Lahko bi omogočili abbr in acronym HTML elemente, vsaj za pisune, saj se med novicami pojavlja veliko kratic in okrajšav.
Lahko bi omogočili abbr in acronym HTML elemente, vsaj za pisune, saj se med novicami pojavlja veliko kratic in okrajšav.
Poldi112 ::
Imam odlicno idejo. Kaj ce bi uvedli avatarje? To bi neverjento polepsalo izgled foruma. Se javim da delam cenzuro nad neprimernimi in neustreznimi avatarji.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
andper ::
Podpiram njok-ov predlog glede abbr in acronym.
Tody: Dobra ideja. ;)
Tody: Dobra ideja. ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andper ()
strictom ::
Par predlogov:
Uvedva avatarja(po možnosti .gif).
Uvedva [img][/img] v podpisu.
Možnost dodajanja svojih slik v forumu in ocenjevanje le teh.
Več animiranih smajlijev(in imajo da so večji)
....
Res bi pa lahko dodali par novih testov. Npr.: kako kaj izboljšat, polepšat v računalniku. Kaj v tem stilu.
....
Res bi pa lahko dodali par novih testov. Npr.: kako kaj izboljšat, polepšat v računalniku. Kaj v tem stilu.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
kuglvinkl ::
Par predlogov:
Zavrnjeno. Kiča je že dovolj, ko gremo po cesti, da bi nas strašil še doma, je usluga, ki smo jo vam dolžni.
Zavrnjeno. Kiča je že dovolj, ko gremo po cesti, da bi nas strašil še doma, je usluga, ki smo jo vam dolžni.
Bomo počakali na anketo...
....
Seveda smo veseli vsakega člnaka, ki pa nppiše kod iz skuponosti. Vprašanje pa je, če bo objavljen.
....
Seveda smo veseli vsakega člnaka, ki pa nppiše kod iz skuponosti. Vprašanje pa je, če bo objavljen.
Your focus determines your reallity
Predlogi do unih pikic so bili mišljeni kot joke ta zadnji pa resn
Tody ::
kako je meni znano lahko napišeš članek,ga po ZS pošlješ owci ta pa z strokovno žirijo oceni če je primeren za objavo. Tako da pljuni v roke in napiši kako znanost
Lahko napišem za kakšen mod ohišja ker nasledn mesec dobim novega bigtowerja(slin slin)... Če hočte, da se nebom zastojn matrav?
S tem ne pričakovat da boste dosegli obiskovanost strani na ravni glasujzame.com
PS.:"Sem prelep za javnost." - a se to šteje kot da ali ne?
S tem ne pričakovat da boste dosegli obiskovanost strani na ravni glasujzame.com
PS.:"Sem prelep za javnost." - a se to šteje kot da ali ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()
Ne vem zakaj bi to blo treba met na S-T, je ja še dosti drugih bolj pomembnih, predvsem pa uporabnih stvari ki bi jih bilo bolje prej narediti.
STASI ::
V tej temi bi lahko popravili nasednje:
Vsaj letnico naj nekdo zamenja!
Želimo vam veliko užitkov ob uporabi sistema pošiljanja zasebnih sporočil ter veselo ter užitkov polno leto 2003.
Vsaj letnico naj nekdo zamenja!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
nevone ::
Zame bi bilo uporabno, če bi bilo poleg teme zadnjih 24 ur, moje teme in sveže teme, še zanimive teme. To bi pomenilo teme zadnjih 24 ur, ki so bile že videne, ni pa nujno da si v njih sodeloval.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Ziga Dolhar ::
Poglej si tele ikonice:
----------------------------------------------------------> tule spodi nekje
----------------------------------------------------------> tule spodi nekje
https://dolhar.si/
V bistvu je to še boljše, ker ni nujno, da je vsaka tema, ki jo grem pogledat potem tudi zares zanimiva zame.
o+ nevone
o+ nevone
mchaber ::
Predlagam da se vsak tekst v stilu http://www.google.com/jdsfsfnjiasnfjfj ali pa kaj podobnega automatsko spremeni v skrajšano hiperpovezavo z imenom link, ker enim se pac ne ljubi delat hiperlinka, url ima pa slučajno 200> znakov im se stran tako grdo raztegne
.
PersonaRudis ::
PREDLOG
Predlagam nek obsežnejši preventivni članek o bedarijah, ki krožijo na netu, ker mislil da še vedno preveč naseda(jo/mo) na te stvari. Tu mislim predvsem na:
1.) tiste klikaj-pa-ti-mi-plačamo stvari(sem danes na forumu prebral temo o tem, pa me je čist šokiralo kak eni nasedajo takim traparijam) - naslov recimo: ZA KLIKANJE NIHČE NE PLAČA
2.) opisati načine kako lahko nepridipravi dobijo naš email naslov z našo pomočjo in nas filajo s spamom (saj vem da se mal naivno sliši to, sam vseen se mi zdi da se še to dogaja na velko) in kako preprečiti to - naslov recimo: ZAŠČITA E-NASLOVA
3.) naj se že enkrat 'zabetonira' da nas nebodo nikoli izžrebali na neki xyzt-loteriji in nam to sporočili preko emaila - naslov recimo: ČE NE VPLAČAŠ LISTKA NE ZADENEŠ NIČ
4.) 'nigerijska' pisma - naslov recimo: DENAR NE PADA IZ NEBA 1
5.) vsako vrsto kečdkeš in piramidnih varijant ki so na netu - naslov: DENAR NE PADA IZ NEBA 2
Te tematike so zagotovo bolj sociološke, psihološke, ekonomske ter pravne narave kot pa tehniške, vendar smatram da je zaradi specifičnosti interneta med drugimi tudi SLO-TECH.COM ta pravi kraj za širjenje 'ne-krivih' vedenj o teh stvareh. Mene bi kaki poučni članek, na dokaj poljudnem nivoju tud zanimal in verjamem da še vsakega drugega forumovca.
Predlagam nek obsežnejši preventivni članek o bedarijah, ki krožijo na netu, ker mislil da še vedno preveč naseda(jo/mo) na te stvari. Tu mislim predvsem na:
1.) tiste klikaj-pa-ti-mi-plačamo stvari(sem danes na forumu prebral temo o tem, pa me je čist šokiralo kak eni nasedajo takim traparijam) - naslov recimo: ZA KLIKANJE NIHČE NE PLAČA
2.) opisati načine kako lahko nepridipravi dobijo naš email naslov z našo pomočjo in nas filajo s spamom (saj vem da se mal naivno sliši to, sam vseen se mi zdi da se še to dogaja na velko) in kako preprečiti to - naslov recimo: ZAŠČITA E-NASLOVA
3.) naj se že enkrat 'zabetonira' da nas nebodo nikoli izžrebali na neki xyzt-loteriji in nam to sporočili preko emaila - naslov recimo: ČE NE VPLAČAŠ LISTKA NE ZADENEŠ NIČ
4.) 'nigerijska' pisma - naslov recimo: DENAR NE PADA IZ NEBA 1
5.) vsako vrsto kečdkeš in piramidnih varijant ki so na netu - naslov: DENAR NE PADA IZ NEBA 2
Te tematike so zagotovo bolj sociološke, psihološke, ekonomske ter pravne narave kot pa tehniške, vendar smatram da je zaradi specifičnosti interneta med drugimi tudi SLO-TECH.COM ta pravi kraj za širjenje 'ne-krivih' vedenj o teh stvareh. Mene bi kaki poučni članek, na dokaj poljudnem nivoju tud zanimal in verjamem da še vsakega drugega forumovca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PersonaRudis ()
MrStein ::
Pozabil si na maile tipa "pošlji naprej 10 prijateljem, sicer boš imel 10 let nesreče".
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Mene pa še zmeri matra tist filter za zanimive teme.
In sicer če bi se dalo dodat en (filter) gumb, ki bi prikazal tiste teme v oddelku, ki imajo pri sporočilih številko sporočil v temi različno od številke ki je poleg v oklepaju (število sporočil od zadnjega ogleda). Tako se znebiš tistih, ki jih nisi niti še povohal, ostanejo pa tisti, ki si jih vsaj enkrat pogledal. V bistvu podoben filter kot je temi za ogled samo svojih postov.
Ali je ta predlog še komu všeč, razen meni?
Sicer če vse prebereš, ta opcija ni zanimiva, če pa ne pa je lahko koristna.
o+ nevone
In sicer če bi se dalo dodat en (filter) gumb, ki bi prikazal tiste teme v oddelku, ki imajo pri sporočilih številko sporočil v temi različno od številke ki je poleg v oklepaju (število sporočil od zadnjega ogleda). Tako se znebiš tistih, ki jih nisi niti še povohal, ostanejo pa tisti, ki si jih vsaj enkrat pogledal. V bistvu podoben filter kot je temi za ogled samo svojih postov.
Ali je ta predlog še komu všeč, razen meni?
Sicer če vse prebereš, ta opcija ni zanimiva, če pa ne pa je lahko koristna.
o+ nevone
frenk ::
zelo fino bi blo če bi mel kakšen seznam najbolših programov za gledanje filmov, poslušanje muzike, firewall-ov, antivirusov in podobno...pol bi mel lahko še razdeljen na najbolši program in najboljši free/opensource program...isto bi lahko naredil za hardware
...pa fino bi blo če tega nebi zbasal v forum, ampak bi dal čist en poseben link, ki je dostopen takoj na prvi strani
...pol bi lahko za vsak software in hardware dodajal komentarje, oz. vsak SW in HW bi bil lahko linkan na svojo temo v forumu, kjer bi se razvila podrobnejša debata
...pa fino bi blo če tega nebi zbasal v forum, ampak bi dal čist en poseben link, ki je dostopen takoj na prvi strani
...pol bi lahko za vsak software in hardware dodajal komentarje, oz. vsak SW in HW bi bil lahko linkan na svojo temo v forumu, kjer bi se razvila podrobnejša debata
Kaj pa če bi v iskanje dodali možnost da se išče samo v določeni temi? Nekatere teme imajo kar nekaj strani in je kar dolgotrajno s CTRL+F iskati, pa vsakič na novo stran...
una črta ki ločuje pregledane poste(ta modra), a je možno da bi spremenili barvo ker je ogabna. črno svi forum in modra črta.
bljak!
bljak!
A na koncu še ti ozadje ne bo všeč? Te pa izberi drugo barvno temo , s tem dobiš drugo črto. Plavo pa vi kar lepo pustite. Čist okey je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523704 (1249) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39539 (31884) | Mavrik |