Forum » Strojna oprema » težava z bluray predvajalnikom
težava z bluray predvajalnikom
vulcher ::
Pozdravljeni,
Pred nekaj meseci sem kupila bluray predvajalnik BD370. Moram vam povedati, da mi pri določenih dvdr-jih disk vrže ven. Napiše mi check disk. Na računalniku mi ta disk lepo odpre, na blurayu je pa problem. prosim pomoč
Pred nekaj meseci sem kupila bluray predvajalnik BD370. Moram vam povedati, da mi pri določenih dvdr-jih disk vrže ven. Napiše mi check disk. Na računalniku mi ta disk lepo odpre, na blurayu je pa problem. prosim pomoč
čudno se mi zdi zakaj mi pri enem filmu, kateri je PAL HD2DVD lepo odpred, pri twilight new moon ( PAL HD2DVD) pa ne (check disk). pa mi podpira drugače vse ta bluray. ve kdo v čem bi bila težava? je mogoče, da bi bili določeni dvd zaščiteni?
sem ugotovila težavo. bil je kriv nero. nekaj mi ni dobro zapeklo filma.zdej je pa vse ok,ker pečem s drugim programom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD NTSC format convert v PALOddelek: Zvok in slika | 1671 (1410) | hojnikb |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20122 (12702) | filipc |
» | blue rayOddelek: Programska oprema | 1897 (1524) | JOKER |
» | DVD Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1848) | boogie_xlr |
» | povezava - predvajalnik DVD in trdi diskOddelek: Zvok in slika | 2393 (2231) | bomber1111 |