» »

Pritožbe

Pritožbe

««
16 / 20
»»

flipflop ::

Za kakšno zastraševanje in izsiljevanje je sploh šlo?

OwcA ::

Za tole:
Barakuda1, imaš mogoče željo, da pejstam tisto zadevo iz ZS vsem na ogled?

IceMan. Pokazal si svoj značaj in bilo je vredno, nekaj truda da te razkrinkam.
S tako bednim in nizkotnim izsiljevanjem mene ne boš spravo v ponižno poslušnost.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

undefined ::

> Skoda, sem mislo da bos kewl moderator, ampak imas zgleda tezave, kakrsnekoli ze so.

Tr0n, ti se imaš pa še res najmanj za oglašat. Sploh zato, ker kar naprej sodiš druge po sebi. Pa ne bom zdaj zašel na osebno razpravo, reciva le to, da dobro opažam vzorce tvojih težav in istočasno misliš, da jih s tabo vred poseduje še kdo drug, v tem primeru jaz. But you couldn't be farther from the truth, trust me. Tebi mogoče moderatorski status kompenzira za nekaj v življenju, meni pač to ni in ne bi duše izpljunil za tak status, kot to počneš tukaj ti. Kot ti je že hatch rekel, you're a pussy. No offense. Le postaviti te želim na realna tla. :)

flipflop ::

Pa saj so tudi drugi moderatorji pastali stvari iz zasebnih sporočil. Čeprav verjetno v tem primeru to ni bilo tisto bistveno?

undefined ::

> IceMan. Pokazal si svoj značaj in bilo je vredno, nekaj truda da te razkrinkam.

Razkrinkaš? Očitno sta le ti in Primož videla neko grožnjo ter le malokdo drug. Oprijemaš se slamic in improviziraš, vse v namen poskusa očrnitve mene, kot si to nedavno nazaj poskusil zvalit name. Me pa veseli, da si sedaj javno priznal svoj plan že od samega začetka. OwcA, pomilovanja si vreden, nič drugega. ;)

> S tako bednim in nizkotnim izsiljevanjem mene ne boš spravo v ponižno poslušnost.

LOL! Kje sem pa to sploh poskušal? Sem že mislil, da si se malo spametoval, pa sem se zelo motil. :)

OwcA ::

Em, tisto je bil citat Barakude1 (28.09.2003 01:21:33). ;)

Je bil pa tvoj odziv vsekakor "zanimiv". Še posebaj vpričo dejstva, da ga Barakuda1, za iste besede, ni bil deležen.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

undefined ::

> Je bil pa tvoj odziv vsekakor "zanimiv", še posebaj zaradi dejstva, da ga Barakuda1 ni bil deležen za iste besede.

Vsakemu svoje, OwcA. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: darh ()

undefined ::

Sicer pa, ker želim postaviti vse iluzijaste na realna tla, tukaj še en citat iz drugega foruma... :)

Veliko je takih adminov ki imajo site postavljen zaradi sebe (vsaj v podzavesti je tako), in terorizirajo ljudstvo na svojem forumu, si izmišljujejo razne bedarije kot je Tajna policija in mislijo da če so site admini da si lahko dovolijo teror nad uporabniki. Takim ljudem bi najrajš reku... pejte mal vn v life, svojo rit mal prezračit, pa ugotovit da ste preveč noter in pravi psihoti s tem postali. Kaj s tem "terorizmom nad uporabniki" dosežejo? Za običajen non-freak folk so totalni obesenci, s tresočimi rokami, in nesocialno osebnostjo... In takih ljudi sem v življejnu tudi v šivo spoznal veliko...Ne priporočam še vam.

smash ::

KAJ SE PA HUDIČA GRESTE?? A STE OTROC??|O

undefined ::

Smash, samo beri in se smej. ;)

Offtopic. -- moderator.

Zgodovina sprememb…

  • odbrisalo: OwcA ()

BigWhale ::

Jaz se ne bi smejal... Ce bi bil tole moj site, bi se zjokal... Ob silni inteligenci, razgledanosti in odraslosti nekaterih osebkov...

Potem bi pa pobrisal vse skupaj v upanju na boljse case in sel klekljat...

*bruh*

Tr0n ::

"reciva le to, da dobro opažam vzorce tvojih težav in istočasno misliš, da jih s tabo vred poseduje še kdo drug, v tem primeru jaz."

Kaksne tezave bi to bile?

"Tebi mogoče moderatorski status kompenzira za nekaj v življenju, meni pač to ni in ne bi duše izpljunil za tak status, kot to počneš tukaj ti. "

Heh, in to govori clovek, ki skoraj celi dan prezdi na forumu, katere moderatorje verjetno sovrazi, jih kritizira in se jim posmehuje.

Moderiranje je hobi, tako kot je vcasih bil hobi igranje Quake-a. Problem je, da ravno ti iz te muhe delas slona. Kaj ne vidis tega?

undefined ::

> Kaksne tezave bi to bile?

Mislim, da sam dobro veš katere. Celo bolje kot jest. Ampak to sploh ni bistvo debate. ;)

> Heh, in to govori clovek, ki skoraj celi dan prezdi na forumu, katere moderatorje verjetno sovrazi, jih kritizira in se jim posmehuje.

Heheh, sovražim? Nope. Prav nikogar ne sovražim. So pa res nekateri klowni in mi vedno privabijo smeh na obraz. Sploh s tem zadnjim dejanjem, to pa je bil orgazem na nivoju smeha. ;)

> Moderiranje je hobi, tako kot je vcasih bil hobi igranje Quake-a.

Točno tako. Le pomisli v čem je bil razlog, da te je minilo laufanje strani in si potem postal pasivni moderator, kjer nosiš ta naziv kot nek podaljšek. ;)

> Problem je, da ravno ti iz te muhe delas slona. Kaj ne vidis tega?

A jest al ti? To je zdaj vprašanje. :)

MadMicka ::

dejmo zaklent tole temo za par dni, da pride folk mal k seb :D

Tr0n ::

> Kaksne tezave bi to bile?
>>Mislim, da sam dobro veš katere. Celo bolje kot jest. Ampak to sploh ni bistvo debate. ;)

Vidis, taksne odgovore/fore uporablja moj 4 letni necak, ki hodi v vrtec. Jaz v taksnem nacinu sporazumevanja ne vidim nobene dobre tocke, ker se lahko nadaljuje v nedogled. Odgovori kot normalen clovek na vprasanje, pa da razcistimo zadevo.

>So pa res nekateri klowni in mi vedno privabijo smeh na obraz. Sploh s tem zadnjim dejanjem, to pa je bil orgazem na nivoju smeha. ;)

Kaj je blo smesno. To da si grozil z objavo ZS ali da si kr po svoji volji brisal sporocila?

Ce imas slab odnos do nekaterih moderatorjev; imas njihov mail, lahko prides na IRC, imas ZS, lahko se v zivo srecate pa se zmenite. Ce bos smetil po forumu to prav nic ne bo spremenilo situacije, edino seveda ce v tem uzivas. V slednjem primeru imas pac tezavo, ki se jo da odpravit, ampak za to moras bit tudi sam pripravljen.

undefined ::

> Vidis, taksne odgovore/fore uporablja moj 4 letni necak, ki hodi v vrtec.

Gotovo je zelo pameten ta tvoj nečak, po tem sodeč. Namreč, ko ti to nekdo reče, ti reče zato, da te ne bi nehote užalil. In, roko na srce, tebi nočem tega storit, niti te osramotit brez potrebe.

> Kaj je blo smesno.

Čisto vse. Beri zgoraj. ;)

> Ce imas slab odnos do nekaterih moderatorjev; imas njihov mail, lahko prides na IRC, imas ZS, lahko se v zivo srecate pa se zmenite. Ce bos smetil po forumu to prav nic ne bo spremenilo situacije, edino seveda ce v tem uzivas. V slednjem primeru imas pac tezavo, ki se jo da odpravit, ampak za to moras bit tudi sam pripravljen.

Tr0n, le tako naprej. Saj počasi te bodo pa morda še res sprejeli med Tajno Policijo s takim ritoliz-ijskem vedenjem, potem boš pa Đek. :D

Tr0n ::

"Gotovo je zelo pameten ta tvoj nečak, po tem sodeč. Namreč, ko ti to nekdo reče, ti reče zato, da te ne bi nehote užalil. In, roko na srce, tebi nočem tega storit, niti te osramotit brez potrebe."

Kr brez sramu. Ce si uzalil ze vse druge moderatorje, lahko se mene. Mislim, da je bilo dovolj ovinkarjenja.

> Kaj je blo smesno.
>>Čisto vse. Beri zgoraj. ;)

Aja, ti mislis, da so moderatorji krivi, da si izgubil moderatorski status.

undefined ::

> Ce si uzalil ze vse druge moderatorje, lahko se mene.

Misliš, da sem jih užalil? No, ni bil to moj namen. Bil je le to, da jih malo spravim k pameti. Ti pa si zaenkrat čist drug primer, zato te ne bom tu vmes mešal. Lahko pa vprašaš hatcha, on te še bolj pozna. ;)

> Aja, ti mislis, da so moderatorji krivi, da si izgubil moderatorski status.

Ti pa nisi kaj preveč pismen, kajnede? Daj si preberi za kaj se v tej temi sploh gre, potem pa komentiraj. :)

Tr0n ::

>>Misliš, da sem jih užalil? No, ni bil to moj namen. Bil je le to, da jih malo spravim k pameti. Ti pa si zaenkrat čist drug primer, zato te ne bom tu vmes mešal. Lahko pa vprašaš hatcha, on te še bolj pozna. ;)

Sicer ne vem, od kot bi me hatch poznal bolj, ko pa sva se samo 1x srecala v zivo, ampak nazaj k temi. Kot receno, brez sramu, povej kaj imas za povedat o meni.

>>Ti pa nisi kaj preveč pismen, kajnede? Daj si preberi za kaj se v tej temi sploh gre, potem pa komentiraj.

Ti si nepismen ali jaz? To je zdaj vprasanje :).

undefined ::

> Jaz se ne bi smejal... Ce bi bil tole moj site, bi se zjokal... Ob silni inteligenci, razgledanosti in odraslosti nekaterih osebkov...

Ja, se strinjam. Ampak tisti, ki pač nismo uredniki te strani, se pa lahko le smejimo... pa še bolj zdravo je, kot jokanje. :)

Tody ::

ICE MAN ti si res en velik otrok (: Vsakemu nekaj skos nasprotuješ in potem ko te nekod sooči z tvojimi bedarijami prešaltaš na " to sem pa ti kaj sem pa jaz" sistem mislim. Poleg redkih izjem pa brez žalitve mislim da 4 letni otroci niso lih kej pametni. Sej ne da bi bilo že 100x rečeno o kakem smehu ti govoriš ? Dej nared en portal al pa obišč kako konkurenco pa da počiš od smeha pa bo enkrat že konc tega prepiranja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

undefined ::

> Poleg redkih izjem pa brez žalitve mislim da 4 letni otroci niso lih kej pametni.

Ne sodi drugih po sebi, eni otroci so te dni že zlo pametni. Sicer pa ne vem kaj ma to opravit s to temo. ;)

Tody ::

S temo nič ampak .... škoda besed se posipam s pepelom k smetim po forumu >:D

MadMax ::

boštjan:
Glede na tole se mi zdi, da nisi ravno primeren za moderatorja.
Če ne ločiš sarkazma od heca za polepšanje jutra, ne znaš niti prepisati mojega imena ter, nenazadnje, dodati tvojega komentarja v moj izbrisan post ti priporočam, da zatežiš BigKahunam™, naj ti omogočijo vsaj šnelkurs moderatorstva...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

boštjan ::

ker te teme ne prebiram redno,ti komaj zdaj odg. Iz zbrisanega posta se vidi,da se delaš norca iz uporabnika kos1 in totalno off topic,pa naj bo jutro,opoldne in večer,meni se je tvoj odgovor zdel zelo neprimeren.

V-i-p ::

MadMax, daj ne pametuj prosim no, osebno se vsekakor strinjam z boštjanom. Resni deli foruma so resni, smešni pa za hece in odgovor je bil postavljen v resnem delu, kjer se pričakuje tudi resen odgovor.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

MadMax ::

Toliko o zaverovanosti določenih moderatorjev samih vase... Cel teden lahko mine, post je bil pa brisan v 7 (sedmih) minutah!
300% ste prepričani, da imate vedno prav. Seveda, saj zato pa ste moderatorji!

Sorry, ampak meni se je zdelo vprašanje še bolj neumestno od mojega odgovora.
Če bi kos1 vsaj 20 slik obdelal v Photoshopu, sploh ne bi postavil tega vprašanja.
Če pa je popolni začetnik, pa bi itak kupil miško za jurja in s časom sam ugotovil kaj potrebuje.

Sicer pa lahko danes še bolj trdim, da imam prav, ker:
-boštjan ni pravilno prepisal mojega nicka
-boštjan ni vnesel opozorila v moj izbrisan post, kjer bi ga vseeno videl, temveč je zasmetil temo s svojim opozorilom.To opozorilo pa je enostavno smešno vsem navadnim userjem, ki ne vidijo mojega brisanega posta
-je model podal prav tako sarkastičen odgovor, pa njegov post ni bil brisan (ja, še danes se tam zlato sveti!)
-ni bil dan niti en resen odgovor, iz česar sledi neresnost vprašanja (pa ne mi tu govorit, da je vprašanje tako zahtevno...)
-se tudi tu pričakuje argumentiran odgovor, ne pa zaničevanje z izjavami stila "daj ne pametuj"...

Pa lep večer še naprej!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

smash ::

dam prou MadMaxu

boštjan ::

@MadMax
-evo popravljeno,tako se vidi samo 1.post.
-noben te ni zaničeval,le rekel sem ti da zadrži take odg. za sebe,ker kot vidiš je mela tema več ogledov pa nobenega sarkastičnega komentarja,razen tistega od modela.
-pa sorry ker sem napiso madmax in ne MadMax:\ ,tudi sam sem kdaj bil boško,pa se nisem šel takoj jokat,pa je to moje pravo ime in ne vzdevek

MadMax ::

boštjan:
Popravljeno, ja, tnx... Na čigavo opozorilo? In kam je izginil model-ov odgovor? Pa kdaj je izginil?:P

Glede zaničevanja: če bi bolje prebral, ni letelo nate, ampak na V-i-p -a.

No, lepo, da se nisi zjokal... Pomeni, da odraščaš in da je še upanje zate.

P.S.: Baje naj bi se tu (na Forumu™ nasploh) uporabljala knjižna slovenščina, da boš vedel, ko boš naslednjič kaj napiso.
Vsaj tako piše v Pravilih™, ki pa jih ti kot moderator™ poznaš bolje od povprečnega uporabnika, mar ne?:\

8-)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

perci ::

Joj, fantje - dejmo ne iskat dlake v jajcu, no :D

boštjan ::

Joj, fantje - dejmo ne iskat dlake v jajcu, no

kot kaže so eni mojstri v tem.

MadMax,samo na znanje,odrastel sem že zdavnaj in ne pogovarjaš se s pubertetnikom,čeprav majo eni od njih dosti več pojma od rač.kot sam. Svoje delo opravljam kar se da najbolje in do sedaj,od kar sem moderator,nisem mel večjih problemov z izbrisanimi odgovori oz. sem jih takoj zgladil z prizadetim uporabnikom,preko PM,pa ne mislim ženskega spolnega organa :D
P.S.: Baje naj bi se tu (na Forumu™ nasploh) uporabljala knjižna slovenščina, da boš vedel, ko boš naslednjič kaj napiso

to predvsem velja za novice,če se ne motim,na forumu pa naj vlada nek sproščen pogovor,ki je v nekaterih primerih tudi malo narečn,a še vedno razumljiv širšemu občinstvu foruma.vsaj tako sam vodim pogovor v oddelku,ki ga moderiram.zaenkrat se še noben uporabnik in admin ni pritožil nad mojim izražanjem. če pa koga moti moja štajerščina pa jo bom poskusil omejiti na minimum.
LP Boštjan

undefined ::

http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisteme.shtml?threadID=81457&mesto=def#neprebrano
sketch
moderator

registriran: 20.02.2001

Poslano: 10.11.2003 20:51:54
Z veseljem pomagamo tistim, ki so se potrudili in niso našli oz. gradiva ni na netu - material za seminarsko pa ti ne bomo iskali. To se moraš naučiti delati sam.

Zaklep.

Takšno ravnanje in obnašanje moderatorja je totalno NESPREJEMLJIVO! Kdo je namreč on, da bo odločal, kaj drugi lahko najdejo za nekoga? Je menda v sporu s pravili, če nekdo povpraša po seminarju? Saj vsi vemo, da obstaja Google, vendar če bi bilo kje pravilo, ki bi se glasilo: "Forum Slo-Tech ne obstaja več, preusmerjamo vas na Google, hvala za razumevanje.", bi pa tudi dal Sketchu prav. V obratnem primeru pa ne, saj se namreč vse, kar je tukaj napisano in na karkoli se nanaša katerakoli tema, da najti na Googleu. Pa je to že vzrok za zaklep? Mislim, WTF?! Če ima Sketch umazan sekret, ga naj gre spucat doma, ne pa tukaj na forumu s krajšanjem svobode ostalim uporabnikom!

Sicer pa je zdaj postala Trillian moderatorka Lože, zato predlagam, da se starega moderatorja odstrani, da ne bo gneče, pa še Sketch bo imel manj dela, ko opravlja dve službi, šolo, pa še punco. Da ostalih potrebnih aktivnosti v prostem času niti omenjamo ne. :)

Tr0n ::

LOL.

Ti si pa res zadnja oseba na tem forumu, od katere sem pricakoval lekcije moderatorjem okoli pravil, ko pa se sam na njih bolj ali manj pozvizgas.

Svojo verodostojnost in ugled si ze zdavnaj zapravil, vecina ljudi na forumu te se zgolj tolerira. Jaz bi ti dal recimo naziv dvornega norcka ali kaj podobnega, da bi sluzil kot neke vrste referenca/metafora za uporabnike s podobnimi tezavami ;).

undefined ::

Tr0n, jest nisem ti, čeprav si to mogoče na skrivaj želiš. Pa tudi ta post ne spada semle, ampak na ZS. Si precej off topic. :)

P.S. Še vedno te imam rad. ;)

Tr0n ::

Zakaj bi pa ti bil jaz? :)

P.S. Zal nisem isto spolno usmerjen ;).

Dr_M ::

ja tale sketch je res ocitno en podebiljen froc...kr brise poste tja u 3pm...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

sketch ::

IceMan

Kot prvo, zanimivo se mi zdi, da se ni pritožil avtor teme, Mr. Wally DJ, ampak ti - kot nepoklicani advokat?

> Kdo je namreč on, da bo odločal, kaj drugi lahko najdejo za nekoga? Je menda v sporu s pravili, če nekdo
> povpraša po seminarju? Saj vsi vemo, da obstaja Google, vendar če bi bilo kje pravilo, ki bi se glasilo:
> "Forum Slo-Tech ne obstaja več, preusmerjamo vas na Google, hvala za razumevanje."

Forum je namenjen medsebojni pomoči uporabnikov in izmenjavi informacij. In seveda, so bili primeri, ko s(m)o nekomu navrgli prigrišče linkov za seminarsko. Ampak, treba je ločiti med tistimi, ki so potrebni pomoči, in tistimi, ki jih enostavno daje lenoba.
Ker če bi pomagali vsem, ki bi se jim ne da iskati virov za seminarsko, bi bil forum preplavljen s takimi temami - da ne omenjamo, da bi se pisci takih nalog nič ne naučili ter bi v bistvu izkoriščali vse ostale za svoje šolsko delo.
Skratka, da skrajšam dolgo zgodbo - če se bo Mr. Wally DJ pritožil, in povedal, da se je res trudil / ni nič našel / mu gra za nohte, bom temo odklenil. Drugače pa sem prepričan, da bo lahko kaj zgooglal, pa še naučil se bo kaj.
Mislim, če lahko jaz najdem več kot 30 uporabnih strani o topologiji srednjeveškega urbanizma v 45 min googlanja, potem bi moralo iskanje o taki, bolj hi-tech temi obroditi veliko boljše sadove.

Ampak, kot sem rekel, če bodo težave, bomo odklenili.

> pa še Sketch bo imel manj dela, ko opravlja dve službi, šolo, pa še punco.
> Da ostalih potrebnih aktivnosti v prostem času niti omenjamo ne.

IceMan, kot očitaš Tr0nu, tudi to spada v ZS. Kakršnekoli debate že imava, so le-te vezane na ZS, in jih prosim ne mešaj v moderatorske zadeve.



Dr_M:

> ja tale sketch je res ocitno en podebiljen froc...kr brise poste tja u 3pm...

Če svoj odgovor bolj argumentiraš bom z veseljem nanj odgovoril oz. utemeljil svoja dejanja. Nikakor pa nisem nezmotljiv ter, če sem se kje slučajno zmotil, bom skušal napako popraviti.

Upam, da sem zadovoljivo odgovoril.

lp
s.
Adapt and overcome.

perci ::

Dr_M: Še eno tako, pa bo padel naziv.

undefined ::

> Dr_M: Še eno tako, pa bo padel naziv.

Perci, in jest sm že mislu, da si se zresnil. :\

Lahko poveš, čemu naziv? Kaj je narobe z Dr_Movo pritožbo?

Dr_M ::

perci: a ti resno misls, da je smisel mojega zivljenja ne-dobiti naziva tuki?? jest samo pac povem kaj mislim - nic osebnega.
drugac pa - get a life...or something...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

perci ::

ja tale sketch je res ocitno en podebiljen froc...kr brise poste tja u 3pm...


IceMan: Žalil je. Dokler sem jst moderator, tega ne bo.

Dr_M: Hudo se motiš, če misliš, da jaz na kakršenkoli način razmišljam o smislu tvojega življenja. V bistvu mi zate dol visi, dokler ne zacnes tezit drugim. In zadnje case si do uporabnikov tecen ko hudic.
jest samo pac povem kaj mislim - nic osebnega

Ne vem no, meni se zdi izjava, da je nekdo podebiljen froc, precej osebna.
drugac pa - get a life...or something...

Ne rabim dveh zivljenj, vseeno hvala.

Dr_M ::

perci: ja mogoce je biu en komentar odvec. za to se opravicujem, ampak sm biu jezen kot hudic.


Hudo se motiš, če misliš, da jaz na kakršenkoli način razmišljam o smislu tvojega življenja.

potem se nebi umesvu v to kaj jest delam.

Ne rabim dveh zivljenj, vseeno hvala.

po tvojih besedah sodec nimas niti enega.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

undefined ::

> Hudo se motiš, če misliš, da jaz na kakršenkoli način razmišljam o smislu tvojega življenja. V bistvu mi zate dol visi, dokler ne zacnes tezit drugim.

Perci, meni pa se tole zdi enako žaljiv komentar, mogoče še v malo večji meri. S tem Dr_Mu poveš, da ti on kot človek ne pomeni nič, vendar pa, ko bo on nekomu od tvojih prijateljev kaj rekel, bo od tebe tudi nasrkal. Popolna aroganca, če mene vprašaš.

perci ::

S tem Dr_Mu poveš, da ti on kot človek ne pomeni nič, vendar pa, ko bo on nekomu od tvojih prijateljev kaj rekel, bo od tebe tudi nasrkal.

Ja, povem mu, da on meni ne pomeni nič - kar je popolna resnica - pa ne da bi jst rad to poudarjal, samo on je zacel z govori o tem, kaj si jst mislim o smislu njegovega zivljenja. Sem mu pac hotel povedati, da mene smisel njegovega zivljenja popolnoma nic ne zanima - kar je res.

Kdorkoli mi lahko isto rece, pa ne bom nic uzaljen - believe me. In si tut ne delam utvar da večini forumašev kaj pomenim.

Dr_M ::

Ja, povem mu, da on meni ne pomeni nič - kar je popolna resnica

zakaj pa se potem spotikas ob mene? ce bi bla to resnica kar ti pravis, bi me ignoriral.

sicer pa, usak izgovor je dober, mar ne?:\ :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

undefined ::

> In si tut ne delam utvar da večini forumašev kaj pomenim.

A to si si že zamislil, da more tako bit? Ker to je potem tud možen vzrok za tvoj zgornji izpad (za Dr_Ma si rekel, da je bil oseben, ti pa si svojo izjavo sedaj posplošil na vse)...

perci ::

zakaj pa se potem spotikas ob mene? ce bi bla to resnica kar ti pravis, bi me ignoriral.

Saj te - dokler ne zacnes zalit in tezit uporabnikom - takrat mi postanes zelo relevanten.

IceMan: Dej prlet mal na irc, dragi :8) .

Dr_M ::

ok...res da kdaj koga uzalim, sam tezim pa ne. and don't u forget it.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

undefined ::

> IceMan: Dej prlet mal na irc, dragi .

A se me ne bojiš več?

Pa kaj bo tvoja punca rekla? A je dons ni zraven? Boš pol priznal, da si samo moj moj? ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()
««
16 / 20
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Persona Rudis 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
904870 (3537) perci
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755356 (1860) undefined

Več podobnih tem