» »

problem z grafično

problem z grafično

WhiteClaw47 ::

pred nekaj dnevi ko sem igral igro mi je naenkrat ugasnil računalnik. ko sem ga hotel prižgati mi ni hotelo priti v windowsse, med napaganjem se mi je večkrat resetiral. ko mi je končno uspelo priti v windowse sem zagnal igro in mi je po 5-10 min ponovno ugasnil računalnik. ko sem ponovno zagnal windowse so se mi pojavile črte po ekranu, tu je slika
(nevem če se kaj vidi ker sem moral slikati z telefonom). v ponedeljek sem dal na popravilo in so mi rekli da so ga testirali in ni nič narobe, da naj bi bil monitor kriv, ampak ni ker sem ga testiral na drugen računalniku in dela normalno. doma sem ponovno zagnal in se je zgodilo isto. po 5-10 min igranja se mi resetira...
kaj bi lahko bilo narobe? brat mi je rekel, da je mogoče kriva grafična kartica, ni pa prepričan. nevem če je to kaj krivo ali ne, ampak v task manageru pod performance za physical memory pise: total 4092, cached 2977, available 3070 in free 140. nevem če je to krivo ali ne. ve kdo kaj bi lahko bilo narobe, če ram ali krafična kriva ali kaj drugega?
  • zavaroval slike: bluefish ()

TOP ::

Probaj z drugo grafo pa rame testiraj z memtestom.Možno je da se grafa pregreva ne vem bo treba probat kej.Pa mal napiši kak sistem maš.

WhiteClaw47 ::

trenutno mi memtester testira ram in je na 23%, brez napake. drugače pa mam win 7 64-bit, intel core2 duo 3GHz, ati radeon series 3800 HD, 4GB RAM

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)

Oddelek: Operacijski sistemi
17988 (682) Meizu
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513742 (3168) DT232
»

problemi z računalnikom

Oddelek: Pomoč in nasveti
101107 (1020) bluefish
»

[težka tema] računalnik zmrzuje