Forum » Igre » CoD4 zvok...
CoD4 zvok...
gapa17 ::
Pozdravljeni,
No mene pa zanima, če kdo od Vas ve, če bi se dalo v COD4 kaj "predelat" zvok. Sam bi namreč želel, da se moje puške oz. pušk na splošno (strelov) nebi slišalo tako zelo glasno a ob tem, bi lahko zelo dobro slisal premikanje ostalih igralcev. Torej znižal bi rad glasnost zvoka strelov, tako da bi lahko zvok se malce privil in okolico oz. hojo, skoke, plente... slišal bolje. Če kdo slučajno ve, naj prosim napiše. Hvala!!
LP Gašper
No mene pa zanima, če kdo od Vas ve, če bi se dalo v COD4 kaj "predelat" zvok. Sam bi namreč želel, da se moje puške oz. pušk na splošno (strelov) nebi slišalo tako zelo glasno a ob tem, bi lahko zelo dobro slisal premikanje ostalih igralcev. Torej znižal bi rad glasnost zvoka strelov, tako da bi lahko zvok se malce privil in okolico oz. hojo, skoke, plente... slišal bolje. Če kdo slučajno ve, naj prosim napiše. Hvala!!
LP Gašper
- zaklenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadaljevanka Jezero (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 54514 (26164) | gruntfürmich |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10933 (3058) | Machete |
» | [Utrgana ideja - Opozorilo pred strelo] Predčasni izklop z omrežja s pomočjo AM frqveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1640 (1263) | VolkD |
» | Novi ostrostrelski napadi v ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7322 (6154) | Barakuda1 |
» | Nogometna pravilaOddelek: Loža | 3295 (2970) | ABX |