Forum » Strojna oprema » Pomoč-menjava screena HP prenosnik
Pomoč-menjava screena HP prenosnik
cuchu ::
Živjo,gre za model HP 4510s.
dobil sem nov screen in sedaj ga poizkušam zamenjati(slovenski servisi občutno predragi).
vendar me mučijo tisti zatiči ki povezujo screen in ostali del laptopa(tisti ki poznate model verjetno veste kaj mislim).gledam kje imajo kakšne šraufke nikjer nič vidt. a to pomen da morm odpirat zadnjo plato(ali se jih kako drugače odšraufa)? skrbi me ker je laptop še pod garancijo.je notr garancijska nalepka ali lahko brezskrbi odprem zadnjo plato?
upam, da sem bil vsaj toliko razumljiv, da razumete kje je problem :)
LP
dobil sem nov screen in sedaj ga poizkušam zamenjati(slovenski servisi občutno predragi).
vendar me mučijo tisti zatiči ki povezujo screen in ostali del laptopa(tisti ki poznate model verjetno veste kaj mislim).gledam kje imajo kakšne šraufke nikjer nič vidt. a to pomen da morm odpirat zadnjo plato(ali se jih kako drugače odšraufa)? skrbi me ker je laptop še pod garancijo.je notr garancijska nalepka ali lahko brezskrbi odprem zadnjo plato?
upam, da sem bil vsaj toliko razumljiv, da razumete kje je problem :)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2476 (1723) | btzajla |
» | prenosnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (962) | solatko |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23231 (22042) | LukaTCE |
» | Ohišje z odstranljivim nosilcem za MBOddelek: Strojna oprema | 963 (850) | LuGi |
» | Doom III (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4181 (3427) | (sic) |