Forum » Pomoč in nasveti » drug monitor & winxp
drug monitor & winxp
Tr0n ::
Sledeci problemcek. Imel sem 17" monitor, 1024, 85 Hz @ WinXP. Zdaj mi je crknil tako da imam trenutno enega 14". No, zdaj mi pa vedno ko pridem v WinXP slika zacne letel, ker mi vedno na to resolucijo in frekvenco preklopi.
Ce grem v safe mode, nastavim drugo frekvenco, zbrisem gonilnike za graficno, monitor,... nic ne pomaga.
Kak bi se dalo to popravit, brez ponovnega instaliranja XPjev? :)
Ce grem v safe mode, nastavim drugo frekvenco, zbrisem gonilnike za graficno, monitor,... nic ne pomaga.
Kak bi se dalo to popravit, brez ponovnega instaliranja XPjev? :)
Paramedic ::
Mogoče bi se dalo s kakim RefreshForce programom, ki nastavi refresh za monitor (za GF kartice). Mogoče je še od prejšnjega ostalo tako.
End transmission.
Paramedic ::
A s tem, ko sm js povedu, al kako drugače. Opiš mal. Se hočem še js česa naučit .
End transmission.
Tr0n ::
V safe mode sem se enkrat gonilnike za graficno in monitor pobrisal, default nastavitve, resetiral pa je slo. Ne vem, zakaj mi prvic ni delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon 9200 seOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (816) | blaz87 |
» | Računalnik zmrzne pri nalaganju XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1075 (1039) | karafeka |
» | Ko prižgem računalnik gre monitor v sleep?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (929) | AndrejS |
» | Problem z dodatnim RAM-om kaj narediti???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (897) | Arthur |
» | Kaj narediti, da bi WinXP delali z Radeonom 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 738 (623) | typhoon |