» »

radeon 9200 se

radeon 9200 se

blaz87 ::

Pozdravljeni!

Dodal sem grafično. In ko se naloži windows do namizja, ter mi zazna 9200 radeon (windows drivers), in ko se ti namestijo, postane tema. Med nalaganjem slika je.

Monitor javi "NO INPUT SIGNAL".

Zanima me, če je imel kdo kake podobne izkušnje, ker močno sumim da je grafična fuč. Kakni nasveti?

Hvala in Lp!
Blaž

slowie ::

Ne bi rekel, da je grafika fuč... Mogoče bi v varnem načinu poskusil naložiti gonilnike za kartico...
Kot sem uspel najti, na ATI-jevi strani dobiš graphics suite za Radeon 9200 kartice:

za WinXP

ali Win98

Je za sprobat...
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

Valvoline ::

A to maš še tvout-kabl mogoče priklopljen.Če je ga vn potegni.

energetik ::

Ja, zaženi v Safe mode, namesti zgoraj navedene gonilnike in restartaj v normalnem načinu. Mogoče bo potem OK.

rsroki ::

..lahko je kriv tudi konektor VGA...jaz se namreč imel tako težavo..potem je z grafo res adijo, razen
če imaš še DVI priklop....pa probaj na tega.8-)
rsroki

energetik ::

Sej je napisu, da crkne, ko se naložijo Win gonilniki. Verjetno ni s kablom nič narobe. Probaj v safe modu z ATI gonilniki, kot smo predlagali.

Zgodovina sprememb…

blaz87 ::

Sem že poizkusil z originalnimi driverji v safe modu. Pa tudi ni dalo slike. Enaka finta.

V bistvo je bila napaka enaka zdaj že na 2 računalnikih: "INF error video driver not foun".
TO je javilo ko sem jih probal instalirat v safe modu.

Zato sem poskušal z omega driverji, katere je namestilo, vendar tudi kaj drugega ni bilo nič iz tega po ponovnem zagonu. Enaka zgodba, s tem, da se je še "No input signal" pojavil takoj za tem ko je pokazalo xp loading screen.

Hvala in Lp!
Blaž

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blaz87 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne pravilno delovanje ekrana- priložena slika

Oddelek: Pomoč in nasveti
304413 (3796) solatko
»

Win XP stop error

Oddelek: Operacijski sistemi
192119 (1517) mp3pesmi
»

Po nekaj sekundah prižganega računalnika izgubim sliko.

121039 (780) Freezy
»

Power saving mode

173266 (2915) amigo_no1
»

Črte - nepravilnosti čez ekran [Nedelovanje grafične?]

Oddelek: Strojna oprema
121986 (1740) wooted

Več podobnih tem