Forum » Operacijski sistemi » Računalnik zmrzne pri nalaganju XP-jev
Računalnik zmrzne pri nalaganju XP-jev
Zlatoroh ::
Živjo!
Skori včakič ko zaženem račnalnk mi zmrne pri nalaganju XPjev. Ko že piše WinXp se, kar naenkrat modra kocka ustavi in je konec.
Winse sm na novo naložu a ni razlike, poizkusil sem napajalnik pa tut ni razlike... Mogoče kakšna ideja?
Hvala
Skori včakič ko zaženem račnalnk mi zmrne pri nalaganju XPjev. Ko že piše WinXp se, kar naenkrat modra kocka ustavi in je konec.
Winse sm na novo naložu a ni razlike, poizkusil sem napajalnik pa tut ni razlike... Mogoče kakšna ideja?
Hvala
bosmla ::
Poglej kondenzatorje na plosci ce so napihnjeni... oz. zelo velika verjetnost, da ti je nekaj crknilo - sem imel popolnoma isti primer pa je bila plosca zanic - pa se rame preglej
Zlatoroh ::
V safe mode pride normaln. Ja na plošči ni nipihnjenih kondenzatorjev. Pomnilnik bom pa še sprobal. Še kakšna ideja?
Lp
Lp
bluefish ::
če se v SafeMode normalno zažene je verjetno težava v kakšni nezdružljivosti strojne opreme oz. v kakšnem konfliktu. Napiši konfiguracijo in še prej naredi memtest.
karafeka ::
Probi prit v safe mode na vse načine (s podporo vga, mreže itd..)
Pomojem bi znalo biti kaj narobe s gonilniki za grafično ali katero drugo kartico.
Pomojem bi znalo biti kaj narobe s gonilniki za grafično ali katero drugo kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomotoma onemogočil grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2539 (1725) | mikko |
» | Zagon windowsev grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (881) | solatko |
» | Nujno!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (970) | gwertix |
» | Novi napajalnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1438) | Pyr0Beast |
» | Okvara prenosnika ---ne vem česa :>Oddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (998) | kiros |