Forum » Pomoč in nasveti » 3diski-DVD=master slave
3diski-DVD=master slave
maxum ::
vsakič ko se "igram " z diski imam potem probleme...
PC, ki ima 3diske in eno DVD enoto...trenutno imam XP, sem odstranil diske ATA, nato nazaj vstavil, XP dela... sem pa zelel znova reformatirati PC in reinstalirati windowse... pa ko zacnem formatirati mi napiše da ne more formatirati?? zakaj??
sem zamenjal kabla je vsaj zacelo a le do 20%...?!
nekje sem prebral da je pomembno kako sta diska povezana, baje da mora slave biti na koncu...
kable select=DVD.....disk=cable select
drugi kabl: master=disk (na koncu ata kabla)..... slave:disk (na sredini kabla ata)...
kak predlog??
PC, ki ima 3diske in eno DVD enoto...trenutno imam XP, sem odstranil diske ATA, nato nazaj vstavil, XP dela... sem pa zelel znova reformatirati PC in reinstalirati windowse... pa ko zacnem formatirati mi napiše da ne more formatirati?? zakaj??
sem zamenjal kabla je vsaj zacelo a le do 20%...?!
nekje sem prebral da je pomembno kako sta diska povezana, baje da mora slave biti na koncu...
kable select=DVD.....disk=cable select
drugi kabl: master=disk (na koncu ata kabla)..... slave:disk (na sredini kabla ata)...
kak predlog??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | master with slave/cable selectOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (1087) | fosil |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3265 (2289) | Blind |
» | pri okroglem IDE kablu je disk glasnejšiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1748 (1513) | Pudding |
» | serial ATAOddelek: Strojna oprema | 1354 (1110) | Sergio |
» | RAID FAkjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1648) | Paramedic |