Forum » Programska oprema » Chrome portable
Chrome portable
Klemenn ::
a uporablja kdo?
CHROME PORTABLE
no, mam pa eno težavo.
ne "lovi" linkov med delovanjem (pač ko v recimo msnju kliknem na link, se odpre nov CHROME in ne nov tab)
ve kdo kako popravt?
CHROME PORTABLE
no, mam pa eno težavo.
ne "lovi" linkov med delovanjem (pač ko v recimo msnju kliknem na link, se odpre nov CHROME in ne nov tab)
ve kdo kako popravt?
blaz87 ::
Uporabljam. Vendar kolikor je meni znano se linki odpirajo z default browserjem.
Pač copy paste, si ne bilim glave se tem.
Pač copy paste, si ne bilim glave se tem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blaz87 ()
blaz87 ::
Ime teme imaš "chrome portable". Predvidevam da imaš ti odprt portable crome. Odpre ti pa v predvidevam default browserju ki je tudi chrome.
Kaj te muči?
Ali ti linke odpira v novem chromu, čepravi imaš že onega pravega odprtega? (Ne mislim portable)
Kaj te muči?
Ali ti linke odpira v novem chromu, čepravi imaš že onega pravega odprtega? (Ne mislim portable)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blaz87 ()
Klemenn ::
"Navadnega" chroma sploh nimam niti posnetega....
portable verzija pa niti ni toliko drugačna (vsaj ko sem uporabljal firefox portable...)
Res je, tudi firefox portable ni znal delati z linki, če ni bil zagnan. Če pa je bil zagnan, pa je lepo "jemal" linke.
Chrome portable pa očitno tega ne.
portable verzija pa niti ni toliko drugačna (vsaj ko sem uporabljal firefox portable...)
Res je, tudi firefox portable ni znal delati z linki, če ni bil zagnan. Če pa je bil zagnan, pa je lepo "jemal" linke.
Chrome portable pa očitno tega ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple umika YouTube app iz iOS-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11451 (9350) | 22gapi22 |
» | Download.com še vedno pakira namestitvene programe v trojanceOddelek: Novice / Varnost | 5969 (3170) | Invictus |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19967 (16543) | poweroff |
» | Facebook s piškotki sledi tudi po odjaviOddelek: Novice / Zasebnost | 12853 (10374) | Gregor Spagn |
» | nedelovanje gmailaOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1599) | lajnard |