» »

Truga alias Strešni kovček

Truga alias Strešni kovček

STASI ::

Kaj kupiti? Vem da je malo morje strešnih kovčkov na tržišču. Vendar se med seboj razlikujejo v ceni za kar veliko.
Poznam Thule in Fapo.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

krneki0001 ::

Imam trugo iz bauhausa. 130cm dolgo in 80cm široko. Vanjo gre vse za kampiranje. Šotor in turbo maximus z v šotor, zložljiva miza, stoli in še polno drobnarij.

Stala pa je 120 evrov v akciji.

Sicer pa sem jo zamenjal za prtljažnik (košara) 160cm x 110cm, ker imam sedaj robo v aluminijastih zabojih in še rezervno gumo pa par kant za gorivo.

Rhino rack strešna košara

Rhino rack strešna košara

Zgodovina sprememb…

sloxl8 ::

Thule! Tudi osnovni model je dovolj dober.

Fapa je po mojih slabo narejena (pač, Italijani) - sicer nisem imel strešnega kovčka, ampak le prtljažnik, kjer so se noge, narejene iz neke poceni plastike, ob vsakem malo hladnejšem dnevu lomile kot za stavo. Stvar sem reklamiral, ampak od prodajalca nikoli nisem dobil ne odgovora ne novega ali popravljenega izdelka. Torej, Fapa nikoli več.

waters ::

Sam imam Thule že nekaj let. Pozimi vržeš notri smuči, palice, pancarje, poleti kramo za kampirat in podobno šaro. Skratka moj nasvet kupi čimvečjega. Prostora je vedno premalo. Thule pa je zakon - je po 6 letih ko nov. Sam enkrat sem malo na WD-dejal ključavnice.

LP

JanezH ::

Kako pa je kaj s shranjevanjem teh strešnih kovčkov? A je lahko navpično naslonjen na steno ali mora ležati? Imam problem s prostorom in ga ne morem nikamor spraviti, da bi lahko ležal.

Freezy ::

Lahko je navpično, navsezadnje je itak samo en kos plastike.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strešni nosilec - thule ali kaj drugega?

Oddelek: Loža
51911 (1358) WizzardOfOZ
»

Izbira družinskega šotora

246282 (5432) buttcrack
»

Nosilec za kolesa zadaj (prtljažna vrata) in prevoz smuči

91955 (1824) perci
»

Kampiranje v šotoru (strani: 1 2 )