Forum » Hlajenje in modifikacije » Test: Noctua NH-D14 Procesorski hladilnik!
Test: Noctua NH-D14 Procesorski hladilnik!
galu ::
Lepo napisan test, pohvale.
Sicer res da je verjetno trenutno eden izmed res najboljših zračnih hladilnikov na trgu, ampak za kakih 100e bi se že solidno vodno hlajenje (rabljeno) našlo, ki pomete z tem. :/
Sicer res da je verjetno trenutno eden izmed res najboljših zračnih hladilnikov na trgu, ampak za kakih 100e bi se že solidno vodno hlajenje (rabljeno) našlo, ki pomete z tem. :/
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
axee ::
Dobro napisano in super fotke! Bravo tudi z moje strani :)
Premišljujem da bi ga kupil, uporabljal z mojimi ventilatorji in Noctue prodal..potem stvar sploh ni tako draga :)
Premišljujem da bi ga kupil, uporabljal z mojimi ventilatorji in Noctue prodal..potem stvar sploh ni tako draga :)
Nwanko ::
No končno,lep test,dobro urejen članek. Ponosen lastnik hladilnika. Enostavna namestitev,dobra kvaliteta. Same pohvale.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nwanko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 318414 (1917) | yayo |
» | Gaming RAM - 2x3GB 1333 cl7 ali 3x4GB 1333 cl9Oddelek: Pomoč in nasveti | 2768 (2484) | r3dkv1c4 |
» | Novi gaming PC (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 35047 (29417) | Siddh |
» | Nakup računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11900 (10787) | natashy |
» | Gaming računalnik+monitor do 1500€Oddelek: Kaj kupiti | 883 (730) | peglezn |