» »

Računalnik se samo znova zaganja

Računalnik se samo znova zaganja

Tatiana ::

pozdrav vsem!
Ker mi je zmanjkalo idej in potencialnih rešitev, se obračam na vas.
Ker se računalnik ni več hotel prižgati, samo vedno znova in znova se je prižigal, v windowse pa ni nikoli prišel, sem zadevo formatirala. Že med formatiranjem so ble manjše težave, vendar sem speljala do konca. Kazalo je, da bo vse v redu, ko pa sem računalnik hotela drgič prižgat, se je zadeva ponovila in se vedno znova zaganja v nedogled. Težava v disku?

solatko ::

Malo več podatkov o računalniku ne bi škodilo.

Je bolj slabši, pomoje nekje 256 RAM, okol 2ghz, navsezadnje je bil kupljen 04. OS xp, matična je pa Asusova; M2NPV-VM. še kaj?=)

crayz43 ::

a ti pride do loaderja od windowsov? malo bolj natančno opiši napako!

To je tolk stara zadeva, da je potreben pregled komplet strojne opreme, verjetno čiščenje prahu......, če ne znaš sama, je bolje kupit nov računalnik, ker te bo servis koštal skoraj toliko, pa še vedno bo vse skupaj delalo izredno počasi, skratka pusti ga počivat v miru.
Sem pogledal plato, pa niti ni tako star, saj ima plato AM2 podnožje in se ga verjetno splača zrihtat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

no sj ni moj komp, je od kolega... Sam čudno je use skupi, delat bi moglo še useen, četud je star.=) Drugače pa ja, pride do loaderja, to je pa tut vse, pol pa spet use od začetka. Gre pa tk hitr, da vmes komej pridem u boot npr., ko sem formatirala. Tuki je pa izjemno hiter=D

v bios* se popravljam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tatiana ()

po tistem ko pa je biu formatiran, pa v bios tut ni več hotu it.

crayz43 ::

probaj v safe modu zagnat tako da F8 stiskaš ko ga prižgeš, in izbereš safe mode

Imaš morda sata disk - nastavi na ide.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win10 restart po nekaj sekundah

Oddelek: Operacijski sistemi
151018 (747) Manager
»

BOOTMGR is missing - inštalacija WIN 7

Oddelek: Operacijski sistemi