Forum » Programska oprema » Program za gledanje televizije/poslušanje radia preko TV-kartice
Program za gledanje televizije/poslušanje radia preko TV-kartice
mrktngr ::
Čisto odvisno od tega, katero kartico imaš. Ponavadi je programska oprema za gledanje televizije (seveda, po pravilnem priklopu kartice v računalnik in antene na kartico) že priložena kartici na CD-ju / DVD-ju v škatli.
Mislim pa, da večino stvari (sicer bolj prikrito) zna VLC Media Player. Na Macu sem velikokrat slišal za EyeTV.
Mislim pa, da večino stvari (sicer bolj prikrito) zna VLC Media Player. Na Macu sem velikokrat slišal za EyeTV.
Duhec ::
TV gledam s programom K!TV, ki lepo deluje na moji Pinnacle PCTV kartici, radio pa poslušam preko interneta.
mrktngr ::
Na starejšem račulaniku jaz gledam televizijo prek programa AverTV, ki je bil priložen moji kartici AverMedia.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17536 (15375) | 34054 |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10174 (7983) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7406 (5473) | Tiash |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19457 (12497) | Izi |
» | TV karticaOddelek: Kaj kupiti | 1807 (1454) | shakal |