Forum » Operacijski sistemi » Win XP zamik procesa ob zagonu
Win XP zamik procesa ob zagonu
airslavc ::
Zdravo!
V win XP bi rad naredil tako, da se ob zagonu os-a nek določen proces začne izvajati šele nekaj 10 sekund po tem ko se začne nalagati OS. Verjetmo more bit kje kaka deley nastavitev...? Se to sploh da? Ali pa nastavitev prioritete ob zagonu, da bi se ta moj proces začel izvajati kot zadnji?? ne vem... rabim pomoč. :)
Upam da sm dost jasno napisal kaj me muči.
Hvala za nasvete!
LP!
V win XP bi rad naredil tako, da se ob zagonu os-a nek določen proces začne izvajati šele nekaj 10 sekund po tem ko se začne nalagati OS. Verjetmo more bit kje kaka deley nastavitev...? Se to sploh da? Ali pa nastavitev prioritete ob zagonu, da bi se ta moj proces začel izvajati kot zadnji?? ne vem... rabim pomoč. :)
Upam da sm dost jasno napisal kaj me muči.
Hvala za nasvete!
LP!
detroit ::
bach file nared v startupu, sicer ne vem kako bi zagnal proces v commandu sm sm prepričan da se da
Skero
Duhec ::
Naredi si en .bat fajl v katerem je bodisi ime exe programa ali pa ime servisa in ga skopiraj v mapo Startup (Zagon).
Sintaksa servisa je: Net Start Imeservisa ali Net Stop Imeservisa
Primer vklopa servisa WindowsUpdate:
Net start wuauserv
Izklop pa:
Net stop wuauserv
Sintaksa servisa je: Net Start Imeservisa ali Net Stop Imeservisa
Primer vklopa servisa WindowsUpdate:
Net start wuauserv
Izklop pa:
Net stop wuauserv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 vedno update-a in fail-a ob restartuOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (2224) | crniangeo |
» | Težava z Windows UpdateOddelek: Pomoč in nasveti | 1540 (1111) | Machete |
» | izklop naprav in procesov pri bootuOddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (974) | Spajky |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1069) | luky |
» | Proces svchost ki mi CPU nabije na 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2655 (2057) | alesp56 |