Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 starter edition - personalizacija
Windows 7 starter edition - personalizacija
OmegaM ::
Pozdravljeni.
Imam tezavo in upam, da se da kako resiti.
Namrec, kot je videti windows 7 starter edition nima omogocenih prilagoditev(personalizacije), torej nastavljanja tem.
Zanima me, če mogoče kdo ve ali bi to težavo lahko rešil na kak drugi način?
Namreč računalnik bi rabil v proizvodni industriji, ampak tudi računalniku oz. posledično windowsem bi vseeno rad nastavil neko cist osnovno themami s svojo izbiro barv.
Pozkusil sem ze tako, da bi uporabil themo katero sem skreiral na windows 7 starter edition pa ne gre, tudi na roko sem kopiral pa ni efekta.
Ima kdo mogoce kako idejo?
LP, M
Imam tezavo in upam, da se da kako resiti.
Namrec, kot je videti windows 7 starter edition nima omogocenih prilagoditev(personalizacije), torej nastavljanja tem.
Zanima me, če mogoče kdo ve ali bi to težavo lahko rešil na kak drugi način?
Namreč računalnik bi rabil v proizvodni industriji, ampak tudi računalniku oz. posledično windowsem bi vseeno rad nastavil neko cist osnovno themami s svojo izbiro barv.
Pozkusil sem ze tako, da bi uporabil themo katero sem skreiral na windows 7 starter edition pa ne gre, tudi na roko sem kopiral pa ni efekta.
Ima kdo mogoce kako idejo?
LP, M
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Hm, prvic slisim za 'god mode', mi lahko das glede tega kak namig?
Hvala.
Hvala.
opeter ::
A God mode v starterju resično deluje?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
jest10 ::
Deluje brez problema-sprobano na virtualni mašini.
Tako da netbooki z W7 starter niso noben problem, se jih da lepo po svoje poštimati.
Tako da netbooki z W7 starter niso noben problem, se jih da lepo po svoje poštimati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
No, jaz prej resnicno nisem tega zasledil - do danes, ampak to res deluje, masino nastavil po zelji samo za procesni del in to je to kar sem rabil.
Lp, M
Lp, M
Jenej01 ::
Je kdo ze upgrade na home premium ali ultimate naredil ?
P5Q PRO, E7300@3400Mhz, 4GB@... itd :D
kaka ::
Vse sem že po Googlav in preiskal , kje bi dobil slovenski language patch za Windows 7 starter???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 starter spreminjanje ozadjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2239 (1496) | 5er--> |
» | Mobilni internet (Simobil) & Lenovo IdeaPad S10-3Oddelek: Kaj kupiti | 2244 (1975) | bf4ed |
» | Acerjevi netbooki bodo imeli Windows in AndroidOddelek: Novice / Android | 3341 (2837) | jest10 |
» | Netbooki s čistokrvnimi Windows 7Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5005 (4121) | darkolord |
» | Windows 7 brez ene omejitveOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4581 (3044) | Matevžk |