Forum » Loža » Strani podobne iStockPhoto
Strani podobne iStockPhoto
boss-tech ::
Zanima me če kdo pozna podobno stran kot je http://www.istockphoto.com, samo da bi bilo recimo cenejše in plačljivo preko PayPal. Hvala
Matwic ::
zastonj (čeprav malo je vseeno treba pazit na copyright in da slučajno slike niso ukradene):
www.sxc.hu
poceni:
iStock je še vedno najboljši v tem segmentu :P... hmm sem mislil, da ima podporo PayPalu
Fotolia Sicer mi gre ne živce, ker je proti iStocku katastrofa, ampak verjetno še vedno ena izmed boljših. Je cenejša od iStocka, podpira PayPal
Shutterstock
Dremstime
pro:
Corbis Images
Getty Images
Jupiterimages
www.sxc.hu
poceni:
iStock je še vedno najboljši v tem segmentu :P... hmm sem mislil, da ima podporo PayPalu
Fotolia Sicer mi gre ne živce, ker je proti iStocku katastrofa, ampak verjetno še vedno ena izmed boljših. Je cenejša od iStocka, podpira PayPal
Shutterstock
Dremstime
pro:
Corbis Images
Getty Images
Jupiterimages
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetni zaslužek in davki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25428 (16035) | St235 |
» | .mp4 to .movOddelek: Sedem umetnosti | 790 (577) | BivšiUser2 |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11950 (10667) | Oktan |
» | PayPal s spleta v fizične trgovine?Oddelek: Novice / Android | 10405 (9272) | Lion29 |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18075 (11164) | techfreak :) |