» »

32" LCD in Digi TV vprašanje

32" LCD in Digi TV vprašanje

Keksolino ::

Živjo. Odločili smo se da vzamemo nov LCD in hišni kino. Nič pretiranega. Omejitev je predvsem fizični prostor.Sam sem predlagal da vzamemo sledečega:

http://www.sony.lv/product/t32-ex-serie...

Na papirju zgleda kar OK. Zanima me kako je vaše mnenje. In kako bo sedaj s prehodom na digitalni sprejem signala. Ali ima ta TV vse potrebno za digitalni sprejem (oz. kaj mora imeti da lahko sprejema digitalni signal). Sicer pa nameravamo naročiti tudi TV kar preko T2, tako da predvidevam da potem vse to glede digitalne TV ni potrebno. Kot sem opazil ima LCD tudi priklop za Wi-Fi kartico. Ali lahko potem preko USB-ja preprosto povežem nek Linksysov wireless USB dongle in gledam recimo video z YouTuba?

Alexius Heristalski ::

Ima primeren DVB-T tuner (v specifikacijah piše "High Definition TV Tuner (MPEG-4) - H.264" - to je to). Sicer, če greš na T-2, tega ne potrebuješ, je pa dobro imeti rezervo, če bi si premislil. Podpira tudi digitalno kabelsko (DVB-C), se pravi imaš odprto še eno možnost več.

Za ostalo ne vem.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Naabo ::

Mislim da bi šlo (v specifikacijah piše, da podpira "Internet Video"), le da če boš želel preko wlana boš moral dokupiti sony-jev usb wlan adapter, drugi načeloma ne bodo delovali.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem tv tuner za windows 7 64bit

Oddelek: Kaj kupiti
11939 (833) Han
»

DVB-T sprejemik problem...

Oddelek: Zvok in slika
312957 (2455) lebang1
»

DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10122450 (18379) Domn
»

TV Tuner

Oddelek: Kaj kupiti
61556 (1445) todman74
»

Olimpijske igre v HD (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
828696 (6035) KoMar-

Več podobnih tem