Forum » Kaj kupiti » Torba za prenosnik
Torba za prenosnik
Desty ::
Pozdrav,
rab bi nabavil neko trendovsko torbo za 15.4" prenosnik. Na mimovrste sem malo gledal, a imajo samo klasične tavelike torbe, ki pa mi niso všeč. Rad bi nekaj v tem stilu: klik Pač, naj bo takšne oblike. Če kdo pozna kakšno spletno trgovino, kjer imajo takšne torbe, se priporočam za link.
rab bi nabavil neko trendovsko torbo za 15.4" prenosnik. Na mimovrste sem malo gledal, a imajo samo klasične tavelike torbe, ki pa mi niso všeč. Rad bi nekaj v tem stilu: klik Pač, naj bo takšne oblike. Če kdo pozna kakšno spletno trgovino, kjer imajo takšne torbe, se priporočam za link.
dmk ::
jz bi rad kupu tale nahrbtnik.... http://www.crumplerbags.com/Lite/Englis...
pa ne pošiljajo v evropo (samo USA). na evropskih straneh ga pa ni!
pa ne pošiljajo v evropo (samo USA). na evropskih straneh ga pa ni!
dr.Akula ::
Si bom sposodil tole temo za hitro vprašanje; ali bo 17,3" prenosnik pasal v torbo, ki je za 17"? Nimam izlušenj s torbami za prenosike in ne vem koliko "lufta" je še tam zraven.
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 5197 (3926) | overlord_tm |
» | zaščita prenosnika med transportomOddelek: Kaj kupiti | 1511 (1343) | flipflop |
» | Torba za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1961 (1836) | suntrace1 |
» | za prenosnik: torba ali nahrbtnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4694 (3569) | TeraSonic++ |
» | kje & kaksna torba za 17ˇ prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1582 (1463) | mmmato |