» »

zaščita prenosnika med transportom

zaščita prenosnika med transportom

liee ::

Kupila si bom moj prvi prenosnik, no in zdaj sem šla malo po internetu brskati kaj vse bom še rabila poleg prenosnika. Naletela sem tudi na tole zadevo, ki naj bi služila za zaščito zaslona in tipkovnice? med transportom. Ker sem videla, da tudi pri eni torbi za prenosnike omenjajo, da je v torbi tudi taka podloga za vmes med ekran in tipkovnico, me zdaj zanima ali je kakšno tako zadevo pametno nabaviti.

Meni se zdi, da če bom nekaj tlačila med ekran in tipkovnico bo še slabše za ekran? Predvidevam, da je prenosnik tako narejen, da ko ga zapreš, se ekran in tipkovnica nebi smela stikati.

Torej, rabim kakšne izkušnje tistih, ki prenosnike že dalj časa uporabljate. Hvala. :)

boštjan ::

Sam sem kupil samo nahrbtnik,kjer je posebej prostor za laptop. Bo pa z mano šel na letalo,transportno in ga bom mel kot osebno prtljago.torej ne loči se od torbe,kjer maš laptop.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

El Nino ::

Prenosnika še nisem imel, ampak, mislim, da ni potrebno tlačit še neke stvari med tipkovnico in display, ker, kot si omenila, se tipkovnica in ekran ne stikajo. Samo ena torba za prenosnik oz. še bolje (pomoje) nahrbtnik za prenosnik bo čisto dovolj.

Tilen ::

Torba, ki jo uporabljam ima poseben, dodatno oblazinjen "predal" za prenosnik.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

liee ::

Kje pa imajo največjo in najbolj ugodno ponudbo torb za prenosnik?

Verjetno bi pa najprej kupila eno čisto poceni, itak ga trenutno nimam namena prenašat. Kje je najbolje pogledati? Kakšna ideja?

Leks ::

ja najbolje je da naročiš torbo kar zraven prenosnika, zelo verjetno boš še dobila kaj popusta. Morda tudi torbo zastonj, vprašat prodajalce ni greh!

V normalnem položaju se res ekran in tipkovnica res ne dotikata (razen kjer je določeno), ko pa med transportom kar koli pritisne na torbo in posledično na prenosnik, je pa zgodba popolnoma drugačna! Pred nakupom preveri kako se stakne ekran na tipkovnico. Za HP "s" serijo vem da nima niti zatiča, ki bi zadržal pokrov, pa tudi pri pogledu od strani se vidi svetloba med tipkovnico in ekranom. Pri mojem Lenovu R61 pa je narejeno tako, da se morebitna sila pritiska na zunanji del zaslona porazdeli čez celoten okvir ekrana in jo tako močno ublaži.

To so tiste malenkosti, ki odtegnejo nekoliko višjo začetno investicijo.

Lp

flipflop ::

Na mojem prvem laptopu sem enkrat po nesreči zvečer priščipnil kabel od miške med tipkovnico in ekran, pa sm zjutraj doživel šok, ker je bil ekran razbit, tko da jst ne bi tlačil raznih podlog vmes. Tud pri torbi ki jo mam zdaj okoli 3 leta ni bilo tega zraven, pa mam ekran še vedno cel, kljub temu da ga tovorim vsak dan sem in tja, pa tud potovalke so se znašle že gor, ali pa 3 letni nečak... Pomoje nepotrebno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik osnovna uporaba

Oddelek: Pomoč in nasveti
5777 (669) Trupl0
»

Nahrbtnik

Oddelek: Loža
475073 (3802) overlord_tm
»

Torba za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
61909 (1784) suntrace1
»

Rast prenosnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
557230 (5794) Matevžk

Več podobnih tem