» »

nokia 52

nokia 52

dragovan ::

Pred tremi dnevi sem kupil nov telefon nokia 52. Od danes naprej ne morem več sprejeti nobenega klica. Telefon mi za zelo kratek čas prikaže da me nekdo kliče in potem sam prekine. Preveril sem če sem mogoče blokiral dohodne klice, vendar nisem. Kaj mislite kaj bi lahko bilo narobe? Lahko pa normalno kličem druge osebe in vse ostale funkcije normalno delujejo.

Podnevi sem na telefon nalagal glasbo in razne teme. Ali je možno da nokia pc suite blokira prihajajčo klice za čas prenašanja datotek in snemanja updatov? In če je ali je možno da če se prenos nepričakovano prekine, da blokiranje klicev ostane? Vem da se vse to sliši smešno ampak sem probal že skoraj vse kar bi lahko bilo narobe...

ne_kdo ::

resetiraj nastavitve telefona na tovarniške pa boš videl če je to krivo

Klical sem na simobil pa so rekli naj to naredim, vendar ni pomagalo. Me je tista "delavka" sm na hitro odslovila naj grem na servis... Zato sem klical še na mobitel pa so majstri tam pogruntali naj vnesem *#7370# in s tem popolnoma reseteram telefon. Zdej pa telefon spet dela kot mora :) Sm še vedno nevem kako mi ga je uspelo v treh dne pokvarit! :)

Mare3 ::

Pač zgodi se in iz napak se učimo, nisi mogel vedeti da se bo zgodilo. Zdej veš kako ravnat v primeru da se ti to spet zgodi ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
582603065 (31897) Nikonja
»

Nokia Lumia 920 [problem]

Oddelek: Mobilne tehnologije
153393 (3246) WallSreet
»

Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6414111 (12471) amigo_no1
»

Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11722020 (12875) madmitch
»

Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
885516 (4136) sketch

Več podobnih tem