Forum » Programska oprema » 64bit gonilnik za PC kamero (fotoaparat)
64bit gonilnik za PC kamero (fotoaparat)

DareKri ::
Živjo;
Imam mali digitalni fotoaparat Pentax Optio60, ki sem ga lahko uporabil tudi kot WEB camero. Na priloženem CD-ju je gonilnik za priklop fotoaparata, ki pa deluje le na 32-bitnem OS.
Na Pentax spletnih straneh za ta fotoaparat NI podpore za 64bit.
Moje vprašanje: je že kdo naletel na podobno težavo in jo uspešno rešil? Ali morda obstaja kakšen univerzalen 64-bitni gonilnik za te male fotoaparate, ki imajo tudi funkcijo "PC camera"?
LP in že vnaprej hvala za kakršnokoli pomoč!
Imam mali digitalni fotoaparat Pentax Optio60, ki sem ga lahko uporabil tudi kot WEB camero. Na priloženem CD-ju je gonilnik za priklop fotoaparata, ki pa deluje le na 32-bitnem OS.
Na Pentax spletnih straneh za ta fotoaparat NI podpore za 64bit.
Moje vprašanje: je že kdo naletel na podobno težavo in jo uspešno rešil? Ali morda obstaja kakšen univerzalen 64-bitni gonilnik za te male fotoaparate, ki imajo tudi funkcijo "PC camera"?
LP in že vnaprej hvala za kakršnokoli pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fotoaparat - priporočilo za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6664 (5069) | BRBR |
» | Sonyjeve fotografske novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 18488 (14790) | technolog |
» | RAW to JPEGOddelek: Programska oprema | 2831 (2662) | kuglvinkl |
» | Nikon predstavil D3100 in štiri nove objektive (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22960 (20472) | legice |
» | ker d-slr fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 1735 (1503) | s51as |