Forum » Strojna oprema » obrnjena slika na kameri?
obrnjena slika na kameri?
skrat_mitja ::
Oila,
Imam prenosnika Asus N61VG in mi kamero kaže obrnjeno sliko, tako, da visim na glavo. Mogoče kakšna ideja kako bi to popravil? Poskusil sem že z inštalacijo gonilnikov na uradni strani pa ni nič bolje.
lp, mitja
Imam prenosnika Asus N61VG in mi kamero kaže obrnjeno sliko, tako, da visim na glavo. Mogoče kakšna ideja kako bi to popravil? Poskusil sem že z inštalacijo gonilnikov na uradni strani pa ni nič bolje.
lp, mitja
bosmla ::
Zraven si namestil verjetno se kak programcek za delo s kamero (oz. kar v gonilniku) imas moznost nastavljat kamero...
mogoce ti pomaga se ta opis.
mogoce ti pomaga se ta opis.
skrat_mitja ::
Js sm ta programček sicer našel vendar ni nobene možnosti za nastavitev obračanje slike...
bosmla ::
ja ce nic drugega ga imas sigurno v garanciji (ali si pa to pogruntal po enem letu+?) nesi oz. prej poklici servis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik > Servis > Deluje Veliko Počasneje > Zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1597 (1094) | jozekuch |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20162 (7708) | dire |
» | Problemi z DV kamero Panasonic NV-GS15Oddelek: Zvok in slika | 1764 (1617) | ponky |
» | Web kameraOddelek: Zvok in slika | 2381 (2016) | CaqKa |
» | Mini dv kamera kot webcam kakoOddelek: Zvok in slika | 1672 (1536) | iMNATA |