» »

Linksys WAP200 fw update problem

Linksys WAP200 fw update problem

Snoopstr ::

Pozdravljeni,

Imam AP Linksys WAP200 ter nalozil sem najnovejsi fw preko web vmesnika. od takrat naprej nemorem nikakor dostopati do njega. sem preskeniral vse IPje ter mac adrese in nikakor ne pridem do njega. sem probal ze z reset gumbom po 30sekund (metoda 30-30-30) ter po 60 sekund in nic...

eagleman ::

Zanimivo, pravkar sem se sam ukvarjal s temi težavami, ko sem nalagal novi firmware. Standardni naslov, ko sem naložil fw je bil 192.168.1.1. Ta naslov bi ti načeloma moral delovati, jaz sem imel težave, ko sem spremenil ta naslov, ker imam več routerjev v omrežju. Od spremembe naslova dalej nisem mogel več dostopati do routerja in ni niben naslov deloval. Po resetu 30/30/30 sem lahko dostopal do default naslova 192.168.1.1

A si mogoče dostopal do routerja preko ethernet kabla ali preko wirleess? Namreč jaz sem vse zadeve nastavljal preko kabla pa mi zdaj zadeva deluje (vzelo pa mi je precej živcev in časa preden sem vse skupaj poštimal)

Upam, da sem ti s tem lahko kaj pomagal

Snoopstr ::

hm zanimivo, saj sem nasel dosti forumov o tej zadevi, samo nikakor ne najdem podpore o tocno tem modelu Linksys-a... Updejtal sem ga preko ethernet kabla preko routerja, na katerem je pac dhcp streznik in je v navodilih tega AP-ja da naceloma dodeli dhcp IP v nasprotnem primeru je IP 192.168.1.254, nasel nisem nicesar, se tisti tftp program za posodobitev od linksys-a sem "komaj" našel in nic. Ce poskeniram IPje ga tudi ni :/ edino kar mi se preostane da se probam priklopir preko terminala COM1 -> RJ45 samo nimam tega pretvornika... sraaaanje, zgleda da sm 130EUR vrgel v smeti :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linksys wrt54gl v1.1 - factory reset

Oddelek: Omrežja in internet
111377 (1139) Klamzi
»

Router brickan?

174541 (1864) AštiriL
»

težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6213833 (6572) AC_DC
»

Siol modem + WRT54GL

Oddelek: Pomoč in nasveti
82954 (2808) sajko
»

DHCP nastavitve

62903 (2795) milen

Več podobnih tem