Forum » Omrežja in internet » Ruter in Sinope 568+
Ruter in Sinope 568+
RazoorX ::
Zanima me, če je možno iz žičnega ruterja do katerega prihaja internet povezava povezati sinope modem, da bi lahko dostopal do interneta preko wifi. Če je možno, bi prosil za nastavitve.
LP
LP
Yacksy ::
Po mojem, da je možno, nisem pa tega nikoli poizkusil.
Za poizkus, preprosto vključi Wi-Fi na Sinope-ju in ga preko LAN porta 1 ali 2 priklopi na LAN port usmerjevalnika. Na Sinopeju tudi izklopi DHCP strežnik.
Poizkusi in poročaj.
Za poizkus, preprosto vključi Wi-Fi na Sinope-ju in ga preko LAN porta 1 ali 2 priklopi na LAN port usmerjevalnika. Na Sinopeju tudi izklopi DHCP strežnik.
Poizkusi in poročaj.
Shit happens
RazzorX ::
Zakaj imaš povezano WAN->ROUTER->SINOPE? A ne bi bilo lažje WAN->SINOPE->ROUTER?
P.S: A ravno tak nick si si mogu dat?
P.S: A ravno tak nick si si mogu dat?
RazoorX ::
Je predaleč narazen in bi bil preslab wifi signal. Še ima mogoče kdo kakšno idejo, kako to usposobit?
P.S: Kakšno naklučje. HEH
P.S: Kakšno naklučje. HEH
Yacksy ::
A si naredil tisto, kar sem ti predlagal? V predlagani postavitvi ne potrebuješ nobenega privzetega prehoda nastavljat, samo priključi in nastavi Wi-Fi.
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do NAS preko javnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1584 (1392) | Usek |
» | Trije routerji v serijiOddelek: Omrežja in internet | 1470 (1099) | bibip |
» | Apple posodobil OS X, SafariOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9320 (7247) | driver_x |
» | Sinope 568 in wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 47814 (25236) | Spajky |
» | 2 routerja na eno "linijo", kako?Oddelek: Omrežja in internet | 3986 (3619) | kitarist |