Forum » Zvok in slika » STRONG SRT 8100 HD DVB-T Pomoč!!!
STRONG SRT 8100 HD DVB-T Pomoč!!!
vozlic ::
Pozdravljeni.
Mene zanima kaj je narobe z STRONG SRT 8100 HD DVB-T da mi preko skart priključka ne najde nobenih programv. Lahko se sicer povežem preko vhoda TV-in ki je zraven priključka za anteno ampak preko skarta mi ne lovi signalov. Mi lahko prosim nekdo pomaga?
Mene zanima kaj je narobe z STRONG SRT 8100 HD DVB-T da mi preko skart priključka ne najde nobenih programv. Lahko se sicer povežem preko vhoda TV-in ki je zraven priključka za anteno ampak preko skarta mi ne lovi signalov. Mi lahko prosim nekdo pomaga?
Scorpia ::
Skart priključek ni namenjen lovljenju programo, strong je lahko prek skarta samo posrednik med tv-jem in drugo napravo. Da boš imel dvb signal, moreš prek antenskega utičnika priklopit, ki je temu namenjen.
////
vozlic ::
Aha. Ali je normalno da mi preko drugega vključka ne pokaže menija ki mi ga pa pokaže če priključim prko skarta
Scorpia ::
Na strongu kot tudi na večini drugih napravah, kot so DVB-s ali pa videorekorder, je en skart vhod drugi pa izhod. Sicer nekaj naprav zna pošiljat tudi preko drugega skarta, sam ponavadi je slabša slika ker ne pošilja v RGB načinu, kot pri izhodnem skartu. To prav pride če imaš večji ekran kot je lcd.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop slušalk na LCD TVOddelek: Zvok in slika | 2071 (1991) | Seljak |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5336 (5088) | green heart |
» | Kako priklopiti TV outOddelek: Strojna oprema | 1196 (936) | StDo |
» | Tv outOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (709) | ToniT |
» | kako skonektat grafično kartico s tv-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1700 (1501) | Pircek |