Forum » Zvok in slika » Phillpis LCD 8404H
Phillpis LCD 8404H
Dekinio ::
Evo kupujem Tv...malo pogledal naokoli in se mi dopade tale Phillips, zelo hvalijo....Zanima me kako deluje ztale NET TV, in kako je z ambilightom, tud tale sveti?
AMBILIGHT
•Ambilight možnosti: Ambilight Spectra, Lounge light mode
•zatemnilna funkcija
•Ambilight light sistem: LED wide color
Mislim, da glede na ceno veliko nudi, lep je...pa slika je baje čudovita.
Hvala na pomoči.
AMBILIGHT
•Ambilight možnosti: Ambilight Spectra, Lounge light mode
•zatemnilna funkcija
•Ambilight light sistem: LED wide color
Mislim, da glede na ceno veliko nudi, lep je...pa slika je baje čudovita.
Hvala na pomoči.
easyrider3 ::
Jaz sem tudi opazil in mislim da bom tudi kupil ta televizor,čeprav sem poprej skoz gledal za LG 42 LH 4000 ali 7000 glede SONY je pa cena predraga pa še malo manjši je
halozan ::
Sem lastnik omenjenega televizorja. Slika je enkratna, gledam preko UPC digital. Pri sliki 1080p imaš že občutek, kot da je že 3D.
Ambilight je ZAKOOOOON.
Ostale zadeve NetTV in podobno, pa so bolj za igranje, kot pa za resno uporabo. Sicer mi filme Divx ali pa DVD lepo predvaja preko USB ali preko računalnika (DLNA), problem so podnapisi, kateri niso podprti.
Ambilight je ZAKOOOOON.
Ostale zadeve NetTV in podobno, pa so bolj za igranje, kot pa za resno uporabo. Sicer mi filme Divx ali pa DVD lepo predvaja preko USB ali preko računalnika (DLNA), problem so podnapisi, kateri niso podprti.
Wad@ ::
@halozan: recimo če imaš 21:9 sliko filma na USB, a ti jo rastegne na 16:9? Ker meni jo in mi je motoče, pa tudi z daljincom jo ne morem nastavit na željeni format ...
halozan ::
Nisem še poskusil filma 21:9. kar zadeva raztegovanje slike, pa imaš kar nekaj možnosti, tako da ne bi smel biti problem.
Tv deluje kot DLNA klient, pc (Windows Vista že po defaultu) ali XP z instaliranim WMP 11. Je pa v navodilih za TV opisan tudi program TVersity. Osnova je v tem, da PC deluje kot strežnik s katerega TV pobira datoteko (seveda podprte formate).
Tv deluje kot DLNA klient, pc (Windows Vista že po defaultu) ali XP z instaliranim WMP 11. Je pa v navodilih za TV opisan tudi program TVersity. Osnova je v tem, da PC deluje kot strežnik s katerega TV pobira datoteko (seveda podprte formate).
rok92 ::
Kako nastaviš net tv?
Prosim za pomoč. Ko se želim povezati mi napiše da strežnika philips ni mogoče najti.
Prosim za pomoč. Ko se želim povezati mi napiše da strežnika philips ni mogoče najti.
janezJ ::
Zdravo
Lastniki omenjenega modela: ali komu dela samodejni format, ko ima vklopljeno določeno napravo preko hdmi vhoda? Če dela, kakšne so nastavitve tv na tem vhodu?
Res nobeden ni preizkusil tega?
Lastniki omenjenega modela: ali komu dela samodejni format, ko ima vklopljeno določeno napravo preko hdmi vhoda? Če dela, kakšne so nastavitve tv na tem vhodu?
Res nobeden ni preizkusil tega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janezJ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28849 (24827) | Thunder wave |
» | Prosim za nasvet: Philips 37PFL7605H LCD LEDOddelek: Kaj kupiti | 3499 (3429) | trnvpeti |
» | PHILIPS 37PFL8404H ali LGSL8000Oddelek: Kaj kupiti | 3011 (2110) | Leks |
» | Nov Philips-ov LCD TVOddelek: Zvok in slika | 6504 (3671) | klemen91 |