Forum » Pomoč in nasveti » Pretvornik elektrike
Pretvornik elektrike
kardoš ::
Pozdravljeni vsi skupaj.
Spet se obračam po pomoč saj ste mi že večkrat svetovali.
Gre se za pretvornik WAECO PERFECT POWER PP150 izhodne moči 220 w
WECHSELRICHTER 150 W
INVERTER 150 W
Dobil sem omenjeni pretvornik ter ga priklopil na 12w oziroma cigaretno odprtino v avtu.
Ko sem prižgal prenosnika se je začelo kaditi iz pretvornika in se pržgala rdeča luč ter vse skupaj ugasnilo.
Kaj bi po vašem mišljenju bilo narobe z pretvorniko.En mi je rekel da je lakhko daval premalo elektrike za prenosnik in da je 150 w premalo elektrike.
Kaj mi svetujete močnejši pretvornik?
Hvala za nasvet in pomoč
Spet se obračam po pomoč saj ste mi že večkrat svetovali.
Gre se za pretvornik WAECO PERFECT POWER PP150 izhodne moči 220 w
WECHSELRICHTER 150 W
INVERTER 150 W
Dobil sem omenjeni pretvornik ter ga priklopil na 12w oziroma cigaretno odprtino v avtu.
Ko sem prižgal prenosnika se je začelo kaditi iz pretvornika in se pržgala rdeča luč ter vse skupaj ugasnilo.
Kaj bi po vašem mišljenju bilo narobe z pretvorniko.En mi je rekel da je lakhko daval premalo elektrike za prenosnik in da je 150 w premalo elektrike.
Kaj mi svetujete močnejši pretvornik?
Hvala za nasvet in pomoč
blackbfm ::
Na napajalniku od prenosnika ti piše kok rabi in načeloma je to 65 wattov. Problem je verjetno v inverterju.
Fave ::
No, kadit se nebi smelo, ker naj bi take naprave imele pretokovno zaščito...
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvojni inverter 12 - 220 v avtomobilu - yes or no?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3243 (2816) | Primorec |
» | Pretvornik iz 12V DC na 220V ACOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9125 (8143) | Okapi |
» | Kako močan razsmernik za prenosikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3332 (2444) | Pyr0Beast |
» | Vse na akumulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5275 (4935) | MadMax |
» | 12v to 220vOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5503 (5157) | pucvoler |