Forum » Pomoč in nasveti » Zagon računalnika
Zagon računalnika
gepard69 ::
En problem...... comp hočem zagnat s pomočjo BOOTUP disk. Ko me opozori naj pritisnem eno tipko za zagon BOOTUP disk mi tipkovnico ne registrira. Tipkovnica je drugače ispravna. Tudi če grem prej v BIOS in tam kaj delam je vse lepo vredu. Problem se pojavi sasmo takrat ko je treba stisnit eno tipko!!
Kaj bi to lahko bilo? Nimam pa druge tipkovnice, da bi probu (razen brezzične, ki pa seveda ne pride v poštev)........
In še, če je disk formatiran v NTFS kako se lahko , če se sploh da tako kot pri FAT32, naredi SCDISK še predno se WIN naloži.
Thanks
Kaj bi to lahko bilo? Nimam pa druge tipkovnice, da bi probu (razen brezzične, ki pa seveda ne pride v poštev)........
In še, če je disk formatiran v NTFS kako se lahko , če se sploh da tako kot pri FAT32, naredi SCDISK še predno se WIN naloži.
Thanks
mrBlack ::
am... sem imel podoben problem pred kratkim:) na nekem precej starem racunalniku:) imas na usb kabel tipkovnico kajne? uporabi raje tisto z zeleno glavico ne vem kako se ze rece ali pa uporabi le pretvornik ce bo zadoscalo:) naceloma je pri usb problem zaradi driverjev ampak je bilo tudi pri meni cudno, ker v biosu je delalo, samo v tej sekvenci ne...
javi ce ti bo pomagalo!
lp
javi ce ti bo pomagalo!
lp
gepard69 ::
Sem že zrihtu ;) V BIOSu sem spregledal, da ni bila uključena podpora za tipkovnico (USB).
mrBlack pri tebi je verjetno bilo isto. Pojdi v bios in popravi nastavitve ;)
Je pa drugače res čudno, da neki dela pol pa ne
Še vedno rabim kak nasvet glede CHKDS v DOSu za NTFS.
mrBlack pri tebi je verjetno bilo isto. Pojdi v bios in popravi nastavitve ;)
Je pa drugače res čudno, da neki dela pol pa ne
Še vedno rabim kak nasvet glede CHKDS v DOSu za NTFS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gepard69 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10821 (8335) | krepki |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7127 (6574) | Cervantes |
» | BIOS recovery flash problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1343) | DeeCoy |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1176) | solatko |
» | MSI želi odpisati BIOS, prihaja UEFI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 19935 (17380) | Jst |