» »

Preklopnik - 2pcja na 1 monitorju, miški in tipkovnici

Preklopnik - 2pcja na 1 monitorju, miški in tipkovnici

Tonći ::

Vglavnem, ker imam v sobi 2 računalnika in ker se mi nda vsakič lest pod mizo in preklaplat sm e odločil za nakup preklopnika! Vglavnm najdu sm tega Link
Stvar je pa taka da mi zeluje zelo plastičn! Zanima me če ga kdo ima oz če loh kazga druzga priporočite in kje bi se dal to kupt v Lj?

brdi ::

Ewo ti enga manj plasticnega ! HOPl

Firebat ::

Te starodobne stikalne škatlice imajo veliko tezav z USB tipkovnicami in miškami , pa tudi če imaš pc2 na USB adapter. . Zato ti raje priporočam da prišparaš za kakšen LCD monitor z analognim in digitalnim izhodom, kjer boš tudi pretikal med računalnikoma, na USB miško pa ni nikoli problemov pretikanje med vklopljeno PC mašino, že zaradi tega ker imajo skoraj vsi novejši USB vhode spredaj računalnika.

P.S. Če te pa zanima takšen kot je na tvoji povezavi, pa ti ga lahko dobavim za pol ceneje, ker ne rabim. Pošlji ZS.

Tonći ::

Imam lcd monitor! Samo problem je, ker obe grafični kartici podpirata analogni izhod! Nimam niti usb miške, niti tipkovnice!

Pimoz ::

v tech tradu pri hotelu lev majo take zelo masivne (kovinske) preklopnike ps2 miška in tipkovnica ter vga
se pravi 2 compa not 1 miška pa tipkovnca pa ekran pa vn
spredi maš pa tak velik gumb k ga zavrtiš da zamenaš komp

solatko ::

Tonči - KWM switch uporabljam že 2 leti brez problema (tega k ti zgleda plastičen), vendar, če boš kupoval to zadevo, vzemi takega ki ima priključek za zvok, saj boš le tako lahko izkoristil popolno oba računalnika, če pa kupiš še USB network kabel, boš brez problemov delil tudi internet.

Firebat - ti pa ne delaj antireklame, za zadeve, ki jih ne poznaš. Nobenga problema, preklaplja se s tipkovnico (Scroll Lock) in to momentalno. Človek verjetno nima kaj delati z dvemi monitorji, saj lahko na enkrat uporablja samo en računalnik.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: solatko ()

bzp ::

Tisti masivni, kovinski, ko obračaš knof, so preklopniki iz prejšnjega tisočletja. Ne kupovat! Lahko ti pa šenkam enega z znucanimi kontakti, fizično preklaplanje knofa pač pusti posledice.

Novejše zadeve so pa zakon, sploh če lahko preklapljaš s tipkovnico. Ti pa polagam na srce, tudi če imaš trenutno samo 2 računalnika, se ozri za switchem ki podpira 4. Hitro še kakšen pride zraven, ali pa je treba kakšnega poservisirati, pa samo priklopiš na dodatni komplet kablov ... Uporabljal že več različnih, vse dela brez problema. Je pa res da ne uporabljam USB tipkovnice. Ampak da bi ob vsakem preklopu moral najprej prestavit vhod na monitorju, pretaknit tipkovnico+miško v drug računalnik ... groza, v primerjavi s pritiskom par tipk :) Sploh če imaš en računalnik skrit pod/za mizo ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CPU switch

Oddelek: Strojna oprema
141962 (1658) ender
»

kvm preklopnik

Oddelek: Strojna oprema
131406 (1175) solatko
»

razdelilec 1 monitor, 1 miška, 1 tipkovnica - 2 računalnika

Oddelek: Strojna oprema
155104 (4812) Sc0ut
»

Kako priklopiti dva compa na en monitor???

Oddelek: Strojna oprema
112341 (2134) okip32
»

DVI KVM preklopnik na VGA monitor

Oddelek: Zvok in slika
114506 (4355) Saladin

Več podobnih tem