Forum » Loža » Hyundai LANTRA WAGON 1.8 GLS - poraba goriva
Hyundai LANTRA WAGON 1.8 GLS - poraba goriva
sklemenc ::
Sem voznik Hyundai LANTRA WAGON 1.8 GLS.
KER NISEM RAVNO ZADOVOLJEN S PORABO GORIVA, ME ZANIMA KOLIKO PORABI VAŠA LANTRA. MOJA OBVEZNO PREKO 10L/100KM.
NI RAVNO EKONOMIŠ.
S.
KER NISEM RAVNO ZADOVOLJEN S PORABO GORIVA, ME ZANIMA KOLIKO PORABI VAŠA LANTRA. MOJA OBVEZNO PREKO 10L/100KM.
NI RAVNO EKONOMIŠ.
S.
MadMax ::
Relacije?
Nacin voznje?
Nepotrebno poln prtljaznik?
Sicer konkretno tega avta ne poznam, a za primerjavo:
BMW 1.8i kat 115KM cca 1300kg: se moram potrudit, da je 10 ali vec (izredno zivahna mestna voznja). Pretezno se vozim sam. Povprecno 9, pod 8 pa moras bit ze skoraj umetnik Pod 7.5 nemogoce.
Nacin voznje?
Nepotrebno poln prtljaznik?
Sicer konkretno tega avta ne poznam, a za primerjavo:
BMW 1.8i kat 115KM cca 1300kg: se moram potrudit, da je 10 ali vec (izredno zivahna mestna voznja). Pretezno se vozim sam. Povprecno 9, pod 8 pa moras bit ze skoraj umetnik Pod 7.5 nemogoce.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
OZZY ::
Če bi imel na koncu še ,,i,, pa bi porabil manj, saj ta I pomeni, da ima injection in je poraba manjša.
Jaz mam recimo Carism-o (1.8 GDI-je pa bencinar in ne dizel-cc 120-125 konjev) od Mitchubishija in mi ponuca na relacijo povprečno od 6 do 6.2 litra v mestu pa poraste poraba na 7,5 litra na 100km. Podatki povzeti po računalniku v avtu.
Je pa res. Težja noga več gre bencina. Je traba tudi znat prav vozit. Konstantno pospeševanje in bremzanje itd. višajo porabo.
Jaz mam recimo Carism-o (1.8 GDI-je pa bencinar in ne dizel-cc 120-125 konjev) od Mitchubishija in mi ponuca na relacijo povprečno od 6 do 6.2 litra v mestu pa poraste poraba na 7,5 litra na 100km. Podatki povzeti po računalniku v avtu.
Je pa res. Težja noga več gre bencina. Je traba tudi znat prav vozit. Konstantno pospeševanje in bremzanje itd. višajo porabo.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dizl motorji 1.3-1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13762 (10874) | nekoman |
⊘ | TSI oz. TFSI motorji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 46442 (42150) | Mavrik |
» | Sumljivi rezultati tudi pri Oplovih dizlih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27994 (23034) | spirit |
» | Poraba avtomobila VW GOLF IV Turbo GTI (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17888 (15899) | kriko07 |
» | Poraba vašega avta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7958 (6808) | Boško |