Forum » Pomoč in nasveti » Brenčanje ventilatorja
Brenčanje ventilatorja
hobbit ::
Pozdravljeni!
Uglavnem, zadeva je taka, da ko imam prižgan laptop ventilator tako brenči da ti čez nekaj časa totalno dopizdi. Sem ga že odprl in spihal s kompresorjem pa še vedno dela isto. Torej kaj pravite? Aja, če ga malo pokneš zadaj se umiri za cca. 5 sekund, nato se nadaljuje stara zgodba. Računalnik pa ni več v garanciji. Torej, kako naj se rešim problema? Hvala za odgovore in LP
Uglavnem, zadeva je taka, da ko imam prižgan laptop ventilator tako brenči da ti čez nekaj časa totalno dopizdi. Sem ga že odprl in spihal s kompresorjem pa še vedno dela isto. Torej kaj pravite? Aja, če ga malo pokneš zadaj se umiri za cca. 5 sekund, nato se nadaljuje stara zgodba. Računalnik pa ni več v garanciji. Torej, kako naj se rešim problema? Hvala za odgovore in LP
blaz87 ::
Koliko imam izkušenj, ti pomaga samo da ga razstaviš, ter kapneš kapljico olja na os ventilatorja.
Nima več mazanja, zato je glasen.
Nima več mazanja, zato je glasen.
hobbit ::
Torej tudi na to sem pomislil, vendar nisem prišel do "črev" prenosnika. Sem ga probal razstavit pa ni šlo do konca. Niti ne vem kako zgleda vse skup, ker nisem še nkol raystavljal prenosnika. Mam pa Toshiba Satelite A300D
blaz87 ::
Hmm. Izkušnje imam več ali manj s Thinkpadi. Nazadnje sem to delal na T60 in spet dela "neslišno".
matobeli ::
imam podobno težavo na mojem prenosniku, ampak je še pod garancijo, tako da ga nemorem kar razšraufati, je kakšna šansa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (716) | Seljak |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3830 (2798) | solatko |
» | laptop in hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2398 (1971) | glistovje |
» | prenosni računalnik hp 6715b TL-60 se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 4353 (4043) | tomaz- |
» | Barebone prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1828 (1482) | PhotoBlaz |