Forum » Izdelava spletišč » Apache in config file
Apache in config file
timek ::
Živijo.
Na svoj strežnik sem namestil Apache. Sedaj Apache lokalno deluje brez problema. Ko pa hočem dostopa iz interneta, recimo iz telefona pa zadeva ne deluje.
Imam dinamični IP. Se že naredil poddomeno na no-ip.org in uporabil njihov program ki spremlja spreminjanje ip-ja.
Ker sem iskal veliko po internetu, kako pravilno nastaviti config file, se mi zdi da sem ga čisto zmešal.
Mi lahko, ki ima postavljen Apache prilima tiste odseke config fajla, kaj točno moram spremeniti.
Nekaj je definitivno narobe s portom 80. Ampak port je pravilno odprt na routerju in modemu. Ker imam na strežniku tudi filezila kjer uporabljam port 8080 in je pravilno odprt. Tako, da je port 80 definitivno pravilno odprt. (sem klical tudi na Amis in pravijo da oni ne blokirajo porta 80)
Na strani canyouseme.org mi pokaže, da na portu 80 ne laufa noben proces.
Najlepša hvala že vnaprej.
Lp, timek
Na svoj strežnik sem namestil Apache. Sedaj Apache lokalno deluje brez problema. Ko pa hočem dostopa iz interneta, recimo iz telefona pa zadeva ne deluje.
Imam dinamični IP. Se že naredil poddomeno na no-ip.org in uporabil njihov program ki spremlja spreminjanje ip-ja.
Ker sem iskal veliko po internetu, kako pravilno nastaviti config file, se mi zdi da sem ga čisto zmešal.
Mi lahko, ki ima postavljen Apache prilima tiste odseke config fajla, kaj točno moram spremeniti.
Nekaj je definitivno narobe s portom 80. Ampak port je pravilno odprt na routerju in modemu. Ker imam na strežniku tudi filezila kjer uporabljam port 8080 in je pravilno odprt. Tako, da je port 80 definitivno pravilno odprt. (sem klical tudi na Amis in pravijo da oni ne blokirajo porta 80)
Na strani canyouseme.org mi pokaže, da na portu 80 ne laufa noben proces.
Najlepša hvala že vnaprej.
Lp, timek
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Hvala st0jko. Evo bom naredil po temu vodiču. Če ne bo kaj štimalo se bom pa spet oglasil.
Lp, timek
Lp, timek
Sem hotel popraviti zgorni post samo pri shrni gumb ne prime, tako da se opravičujem za dvojni post.
Zadeva deluje kot urca preko porta 500. Z portom 80 mi pa noče delat.
Zadeva deluje kot urca preko porta 500. Z portom 80 mi pa noče delat.
FireWall imam ugasnjen. Port je pravilno odprt, tko da se mi tu sanja več ne kaj bi lahko bilo narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Server za routerjem - port 80 ostaja nedostopenOddelek: Omrežja in internet | 1480 (1399) | AndrejS |
» | home server preko T2Oddelek: Omrežja in internet | 1444 (978) | SasoS |
» | linux server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8443 (7450) | #000000 |
» | Telemach & p2p - zapiranje portov s strani ISPja?Oddelek: Omrežja in internet | 2271 (1648) | Soprano |
» | nekdo mi vdira notr (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5532 (4537) | undefined |