Forum » Operacijski sistemi » Gonilnik za Media Audio Controller - Windows XP SP3
Gonilnik za Media Audio Controller - Windows XP SP3
aljaz33 ::
Pozdravljeni,
Svojemu računalniku sem pred kratkim formatiral disk in na novo naložil Windows XP SP3. Težava pa se je pojavila z MEDIA AUDIO CONTROLLER-jem, ki skrbi za zvok in je integriran na matični plošči, asus K8S-MX. Kljub temu, da sem namestil gonilnik, ki je bil na priloženem CD-ju, Windowsi javljajo napako, da naprava ne deluje pravilno, zvok ne dela.
Na proizvajalčevi strani je enak gonilnik, kot ga imam na CD-ju. Tudi na internetu nisem našel primernega gonilnika.
Že vnaprej hvala za vašo pomoč!
Svojemu računalniku sem pred kratkim formatiral disk in na novo naložil Windows XP SP3. Težava pa se je pojavila z MEDIA AUDIO CONTROLLER-jem, ki skrbi za zvok in je integriran na matični plošči, asus K8S-MX. Kljub temu, da sem namestil gonilnik, ki je bil na priloženem CD-ju, Windowsi javljajo napako, da naprava ne deluje pravilno, zvok ne dela.
Na proizvajalčevi strani je enak gonilnik, kot ga imam na CD-ju. Tudi na internetu nisem našel primernega gonilnika.
Že vnaprej hvala za vašo pomoč!
- spremenil: aljaz33 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8159 (2348) | simongrega |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5866 (4185) | gasos |
» | ni zvokaOddelek: Strojna oprema | 1040 (930) | Kezman91 |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5075 (4139) | Dabl |
» | Za vse lastnike MSI K7N2-L in ostale strokovnjake!!Oddelek: Zvok in slika | 1354 (1113) | Japonski |