Forum » Hlajenje in modifikacije » Pic on case
Pic on case
mizzone ::
Bok. Pofarbal sam neko staro kuciste, odnosno nacrtal sam ovu sliku na njega. Nisam nikada prije crtal po kompovima, a ni s ovim se nisam bas previse trudil. Bilo je to vise ispunjavanje slobodnog vremena i da vidim dal ima smisla posvetiti vise vremena crtanju po kompovima. Inace crtam airbrushem u slobodno vrijeme. Ak vam se da, dropajte koji komentar...zanima me kak se to ljudima svidja. TNx
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
IvoJan ::
super izgleda!
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Fala lepa za komentare... evo jos dvije slike:
Horde sign za prijateljov internet caffe...2x2m
I detalj poslovnog prostora di bude MOZDA gaming store. Cijeli prostor je pofarban od glave do pete.
Ako je tko raspolozen za bilo kakvu suradnju ( poslovnu ili "have fun" ), slobodno mi se javite, spreman sam na sve.
Tnx again za vase komentare! RESPECT!
Horde sign za prijateljov internet caffe...2x2m
I detalj poslovnog prostora di bude MOZDA gaming store. Cijeli prostor je pofarban od glave do pete.
Ako je tko raspolozen za bilo kakvu suradnju ( poslovnu ili "have fun" ), slobodno mi se javite, spreman sam na sve.
Tnx again za vase komentare! RESPECT!
kuglvinkl ::
Tko kot smo že povedal, če imaš slike, kako zadeva nastaja, jih bomo zelo veseli.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniška miza kovina stekloOddelek: Kaj kupiti | 1688 (1475) | fosil |
» | Komarji pikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14045 (11172) | Volk| |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5897 (4216) | gasos |
» | Kitajski napadi izkoristili luknjo v IEOddelek: Novice / Brskalniki | 5966 (4614) | mavrica_ |
» | homemade slot fanOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1142 (982) | fmcgorenc |