Forum » Zvok in slika » dvb
dvb
Boromir ::
Lep pozdrav
Imam TV Panasonic TH-42PZ70E na katerem je med drugim zapisano da ima moj TV tudi DVB (ampak samo DVB, nič DVB-C ali DVB-T). No tle pa nastane pr meni problem. Ker mam kablsko sprejem le analogne programe, o digitalnih pa ni ne sluha ne duha. Prosim, če me lahko kdo razsvetli.
Kar se tiče nakupa škatle DVB-C mi je jasno. Mene zanima samo kaj za en TV imam (verjetno lesen tip). No če pa priznam, pa tudi jaz nisem najbolj doma v tem.
Prosim za pomoč oz. nasvet
Imam TV Panasonic TH-42PZ70E na katerem je med drugim zapisano da ima moj TV tudi DVB (ampak samo DVB, nič DVB-C ali DVB-T). No tle pa nastane pr meni problem. Ker mam kablsko sprejem le analogne programe, o digitalnih pa ni ne sluha ne duha. Prosim, če me lahko kdo razsvetli.
Kar se tiče nakupa škatle DVB-C mi je jasno. Mene zanima samo kaj za en TV imam (verjetno lesen tip). No če pa priznam, pa tudi jaz nisem najbolj doma v tem.
Prosim za pomoč oz. nasvet
Yossarian ::
DVB-T, če ne dobiš kabelskega sigitalnega signala. Sicer pa več poglej tu, kjer tudi piše, da ima samo mpeg2 kodiranje.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Saintek ::
Borimir na tem tv-ju pozabi digitalne kanale, če imaš kabelskega ponudnika, če jih želiš gledat si kupi ali pridobi dvb-c sprejemnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18517 (9991) | mysterio |
» | Iščem DVB-C USB TV Tuner - Kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 7682 (6069) | nsane |
» | LG TV in DVB -C tunerOddelek: Pomoč in nasveti | 9859 (8995) | Alexius Heristalski |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26131 (22699) | icek |
» | DVB-C in LCD/Plasma televizorjiOddelek: Zvok in slika | 4426 (1579) | 20sdfj093f |