» »

Težave z odpiranjem dokumentov

Težave z odpiranjem dokumentov

bisernik ::

Mam problem z odpiranjem dokumentov, ustvarjenih pred formatiranjem diska. Pred formatiranjem sem lahko odpiral dokumente normalno. Potem se mi je zrušil sistem in sem vse sformatiral. Na disku drugega računalnika sem mel shranjene datoteke, ki sem jih prej lahko normalno odpiral, zdaj pa sem jih nasnemal nazaj in ne gre več.
Npr. Paint shop mi pri odpiranju jpeg slike javi, da ta ne obstaja, ali ne more biti prebrana. Gre pa datoteko normalno odpreti v "Windows picture viewerju". Tudi nekateri drugi programi mi javijo napake pri odpiranju določenih datotek. Kaj bi to lahko bilo vzrok?
A se da kako rešit ta problem?
  • spremenilo: bisernik ()

Še enkrat sprašujem, ker mam še kar ta problem... V programu Paint shop pro mi ne gre odpret nobene slike, ki sem jo skeniral in potem shranil. Ko hočem odpret skenirano sliko, shranjeno kot "jpg", mi napiše:

"The file "C:\blablabla.jpg" does not exist or cannot be read. Please check the name and access privileges."

A se komu sanja, kaj bi to lahko blo?

Tudi shranit mi ne gre v določene mape, sem zdaj hotel neko sliko shranit, pa ne gre. Mapa, kamor hočem shranit, je nastavljena na "read-only", prestavit se pa ne da... Ko odznačim možnost "Read-only" in potem grem nazaj pod Properties, je spet nastavljeno na "read-only", čeprav sem prej spremenil in potrdil. Zakaj tej tak?

zee ::

Preglej trdi disk v računalniku z diagnostičnimi orodji proizvajalca. To smrdi po umirajočem trdem disku.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

fosil ::

Lahko da je problem v pravicah.
Prevzem lastništva - klik
Tako je!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB

Oddelek: Pomoč in nasveti
372921 (1775) Dzhimen
»

Katere komponente za pisarniški računalnik - SSD disk da ali ne? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5911570 (10470) gruntfürmich
»

Ko word dokument postane slika!?

Oddelek: Programska oprema
111609 (1248) SkyEye90
»

Outlook Express in shranjevanje pošte.

Oddelek: Pomoč in nasveti
71921 (1809) StratOS
»

Izbira OS?