Forum » Igre » Civilization V
Civilization V
yoco ::
Živjo! Začel sem igrati Civ 5 in imam en problem. Hotel sem uničit mesto "soseda" ampak ni vazn kolk dolg sem ga obstreljeval enostavno ni dol padu. A je to kaksn bug al jz neki narobe delam?
Hvala! Je pomagalo!
Še neki me zanima. Meje mojih mest se zelo počasi širijo in ne vem kaj bi lahk bil problem. Pa še v zelo čudni obliki se širijo, večkrat "izpustijo" košček mape.
Še neki me zanima. Meje mojih mest se zelo počasi širijo in ne vem kaj bi lahk bil problem. Pa še v zelo čudni obliki se širijo, večkrat "izpustijo" košček mape.
ShowDown ::
Daj preigrat kak tutorial preden sprašuješ take osnovne stvari. Meje so povezane s tvojim kulturnim outputom.
Med drugim - poleti pride še en dodatek za Civ5:
http://www.2kgames.com/blog/civilizatio...
Woohoo! :)
Med drugim - poleti pride še en dodatek za Civ5:
http://www.2kgames.com/blog/civilizatio...
Woohoo! :)
fosil ::
Za širitev mej rabiš kulturo. Torej moraš zidat zgradbe, ki proizvajajo kulturo.
Širijo se pa na tiste parcele, ki naj bi bile najbolj produktivne. Če greš v mesto, vidiš kam se bo razširilo, na eno izmed parcel, ki je pobarvana.
Lahko pa meje tudi kupuješ, ampak potem sosedje ratajo živčni.
Širijo se pa na tiste parcele, ki naj bi bile najbolj produktivne. Če greš v mesto, vidiš kam se bo razširilo, na eno izmed parcel, ki je pobarvana.
Lahko pa meje tudi kupuješ, ampak potem sosedje ratajo živčni.
Tako je!
ShowDown ::
Taktike nima ravno najboljše - čeprav z G&K dodatkom je precej boljše. Pač kompenziraš njegovo nesposobnost z višjo težavnostjo.
Pipi_Karamba je izjavil:
Al se meni samo zdi, al je AI res totalno nesposoben v bitkah?
Mene bolj motijo moji delavci, ko jih dam na automated. En kup zemlje za obdelat več kot polovica pa jih stoji v mestih kot ukopani!
Morientes ::
Vedno igram z automated, nikoli nisem imel problemov, da nebi šli delat, če imajo delo.
Komi čakam na dodatek, sam se mi ne daje spet nekih 30€ al kok že bo.
Komi čakam na dodatek, sam se mi ne daje spet nekih 30€ al kok že bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Civilization VI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20462 (1178) | ahac |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39410 (17429) | msms |
» | Must play SP igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9472 (7969) | branc |
» | Katere igre boste kupili v letu 2010 in 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12763 (9869) | listje123 |
» | StrategijaOddelek: Igre | 2039 (1695) | OmegaM |