Forum » Omrežja in internet » gostovanje.. kje? vaše izkušnje
gostovanje.. kje? vaše izkušnje
Tjulenj ::
trenutno se odločam(o) med naslednjimi:
mojstreznik.com, modrisplet.com in webteh.com ... mnenja? zanesljivost, hitrost...? hvala
mojstreznik.com, modrisplet.com in webteh.com ... mnenja? zanesljivost, hitrost...? hvala
Elemen_T ::
Z mojstreznik sem bil zadovoljen.
Zdej je verjetno boljša situacija, ko so nadgradil strežnike in povezave in ni več hujših problemov s security, kar je bila prej ahilova peta mojstreznika.
Zdej je verjetno boljša situacija, ko so nadgradil strežnike in povezave in ni več hujših problemov s security, kar je bila prej ahilova peta mojstreznika.
Reso ::
www.slowwweb.net ima tudi zelo poceni pakete. Sicer se mi zdi da so še mal novi na webhostingu sam če vprašaš itak izveš vse kar hočeš.
Webmojster ::
streznik.com je hiter in zanesljiv. mam stran gor že leto in pol. kakšne težave so mogoče enkrat na 3 mesece. pa še to popravijo v uri, dve.
Spiko ::
mi gojimo nekaj strani na domovanje.com in nimamo nobenih problemov njihova tehnicna podpora je pa nekajkrat boljsa, kot v tujini, kjer imamo strani, katerih na domovanje ni racionalno imeti, ker prevec racunajo za promet nad 3GB :)
City ::
Domenca je zadovoljiva in je kot pravi Ziggga tudi ne ravno poceni drugače pa je http://www.afekt.net/ zelo poceni samo ne vem kako je tukaj s kvaliteto.....mogoče bom pa preizkusil
swalow ::
ja mam najet plac pri omrezje.net in sem zelo zadovoljem... sicer ponujajo NT hosting, kar jaz rabim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri nastavitvi domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2807 (2273) | Kunte |
» | Web Hosting v sloOddelek: Omrežja in internet | 1146 (924) | R0K |
» | Vaše izkušnje z webhosting ponudnikiOddelek: Omrežja in internet | 1783 (1610) | rc-car |
» | www gostiteljstvo (na veliko)Oddelek: Omrežja in internet | 2292 (1983) | Ales |
» | WebhostsOddelek: Omrežja in internet | 917 (805) | cre8or |