Forum » Programiranje » acrotr-ji in return
acrotr-ji in return
noraguta ::
ok če rečemo , da so prosene algebre in aktorji en korak v "naprej" od objektnega programiranja. ampak ravnokar gledam malo MS-jec DSL axum , kjer pri najboljši volji ne najdem velike razlike med lambda algebro in actroji.
v bistvu že odstotnost return stavka v jeziku dokaj eksplicitno definira izhod iz procedure. ok potem soše detajli okrog dispatcha metode po fizicnih procesorjih ampak to so umazane podrobnosti. mogoče je edino še problem izjem ampak tu funkcijski jeziki rešujejo zadevo z algebrajskimi tipi. zdej pa mene zanima kje sem zgrešu poanto axuma?
v bistvu že odstotnost return stavka v jeziku dokaj eksplicitno definira izhod iz procedure. ok potem soše detajli okrog dispatcha metode po fizicnih procesorjih ampak to so umazane podrobnosti. mogoče je edino še problem izjem ampak tu funkcijski jeziki rešujejo zadevo z algebrajskimi tipi. zdej pa mene zanima kje sem zgrešu poanto axuma?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbor programskega jezika in vaje(za učenje)Oddelek: Programiranje | 6745 (5650) | Yacked2 |
» | Ukinimo slovenščino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16093 (13489) | perlica |
» | Preprostost jezika = naprednost jezika?Oddelek: Znanost in tehnologija | 3218 (2389) | Malgaj |
» | Jezik razmišljanjaOddelek: Loža | 2612 (1649) | Saladin |
» | S katerim programskim jezikom narediti prve korake v svet programiranja ? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6586 (4989) | b |