Forum » Programska oprema » Firefox 3,6 in težava z downloadanjem
Firefox 3,6 in težava z downloadanjem
bastadu ::
V Firefoxu 3.6 imam težavo z downloadanjem, in sicer ko dam kakšno stvar downaload se mi včasih prenos ustavi nekje vmes, potem pa dam premor/nadaljuj in gre do konca, pri večjih datotekah pa moram premor/pavza ponoviti večkrat, da datoteko potegne do konca ... V čem bi lahko bila težava?
H3ro1n ::
No, jaz mam nekak podobn problem glede FireFoxa/IE in downloadanja... V bistvu je tak, da ko pride download do konca
se le ta ne zažene/ga ne morem odpret oz. ga sploh ne potegne dol, če recimo dam da vleče na D:/...
Sem šel zbrisat FireFoxa, šel v IE in mi pol še tam ni šlo dol potegnit. V nadaljevanju partis, prek torrenta, pa tut
ne gre več. V čem je problem? Poganjam pa Windows 7 Ultimate.
se le ta ne zažene/ga ne morem odpret oz. ga sploh ne potegne dol, če recimo dam da vleče na D:/...
Sem šel zbrisat FireFoxa, šel v IE in mi pol še tam ni šlo dol potegnit. V nadaljevanju partis, prek torrenta, pa tut
ne gre več. V čem je problem? Poganjam pa Windows 7 Ultimate.
RNG
V Firefoxu 3.6 imam težavo z downloadanjem, in sicer ko dam kakšno stvar downaload se mi včasih prenos ustavi nekje vmes, potem pa dam premor/nadaljuj in gre do konca, pri večjih datotekah pa moram premor/pavza ponoviti večkrat, da datoteko potegne do konca ... V čem bi lahko bila težava?
Še vedno imam sledečo težavo, vse priponke, ki so večke od nekaj 100kb se pri prenosu ustavljajo in moram večkrat dati premor/nadaljuj, da jih sploh lahko potegnem do konca. Firefox je verzija 3.6.13. Sem ravnokar probal v IE in tam dela normalno ... Še kakšna ideja?
SLO_Matej: Še enkrat preberi moj zadnji post, bolj na koncu ... problem je očitno v FF, saj IE dela normalno ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in velika težava s priponkamiOddelek: Omrežja in internet | 2564 (2139) | bastadu |
» | Firefox se pridružuje zahtevi Evropske komisije (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14802 (11961) | gzibret |
» | KlikNLB, FF, IE, Linux, Windows -> težaveOddelek: Programska oprema | 4472 (4084) | boriss |
» | Firefoxov delež vztrajno rasteOddelek: Novice / Brskalniki | 3810 (3007) | mathjazz |
» | Klepet s stvaritelji Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 5480 (5480) | MrStein |